Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szydło w worku

Kobieta naga czy w bieliźnie?

Polecane posty

Gość xxl-men
Ja tam wole bielizne erotyczna.

Gość Taki Fetysz
Dnia 29.12.2009 o 19:47, Gość krystian napisał:

lepiej naga poniewaz moze szybko za dupe chwycic i sex prowadzic

Kręcą mnie tylko i wyłącznie kobiety w seksownym ubraniu lub w bieliźnie. Gdy zobaczyłem na żywo nagą kobietę to zwymiotowałem, po prostu dla mnie narządy płciowe są obrzydliwe. Jeślibym miał uprawiać seks nago to tylko w celu stworzenia dziecka. Radość mi sprawia jedynie kobieta zmysłowo ubrana. Jak zatem uprawiasz seks? - ktoś zapyta. W ubraniu macanki całowanie, od czasu do czasu wytrysk w gacie się pojawia, wiec meski orgazm mam. Czy jestem szczęśliwy ze swojego dziwnego życia seksualnego? Tak. A partnerka? Tu was zaskoczę bo też, pasuje jej taka bliskość.

Gość gość mężczyzna
19 godzin temu, Gość Taki Fetysz napisał:

Kręcą mnie tylko i wyłącznie kobiety w seksownym ubraniu lub w bieliźnie. Gdy zobaczyłem na żywo nagą kobietę to zwymiotowałem, po prostu dla mnie narządy płciowe są obrzydliwe. Jeślibym miał uprawiać seks nago to tylko w celu stworzenia dziecka. Radość mi sprawia jedynie kobieta zmysłowo ubrana. Jak zatem uprawiasz seks? - ktoś zapyta. W ubraniu macanki całowanie, od czasu do czasu wytrysk w gacie się pojawia, wiec meski orgazm mam. Czy jestem szczęśliwy ze swojego dziwnego życia seksualnego? Tak. A partnerka? Tu was zaskoczę bo też, pasuje jej taka bliskość.

Ten człowiek ma coś z głowa. Ale to się zdarza. Dla mnie to nie ma wielkiego znaczenia. Po wieczornej kąpieli moja żona ogląda ze mną telewizję czasem w koszulce nocnej, czasem bez. Wie że to dla mnie nieistotne.

Gość MojaCiotkaRiJaM

Dawno temu mając naście lat podglądem Ciotke jędrne piersi ciało zgrabne seksowna 35 latka,wpadła mi w oko naturalna Kobieta mieszkaliśmy na wsi tylko czekałem by w jakims stopniu się kręcić obok niej, podglądajac jak coś robi pragnąłem ujrzeć jej wdzięki, polnaga w bieliźnie sprawiła takie podniecenie ze za wszelką cenę chciałem ujrzeć jej nagie ciało, w każdym momencie dostawała sygnały jak się mi podoba  pomimo że przylapala mnie gdy przebierala bieliznę zauważyła że jestem schowany za firanka, patrzyłem jak jędrne są jej piersi cipka zarośnięte, po ubraniu rajstop podeszła i na tym koniec patrzyła jak na dziecko ale nie zabraniala i nikomu nie powiedziała o tym nigdy. Niedawno próbowałem czy mając tylko męża bez dzieci zainteresuje mezatke moje adorowanie i wodzenie wzrokiem po całym jej ciele.Kobieta w ubraniu przed seksem powinna pociągac do rozbierania jej do stanu w którym podnieca każdego inaczej, ja osobiście lubię zostawić na chwilę stanik, do tego pończochy które na koniec leżą obok, stanik spada bo widok sterczacych skutków i jak jeczy z roskoszy cała naga. Była moja pierwsza naga Kobieta ktorej pragnę  do dziś. Myślcie co chcecie moja sprawa co zrobię i jej. Uwieść tak by sama się oddała to będzie ostro. 

Gość gość

Też wolę rozpakowywać opakowanie jak dostać gotowca.