takowa_zainteresowana_w_takim 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 Czemu im dluzej od rozstania, tym bardziej mi smutno ? Na poczatku bylam zadzwolona, pozniej troche juz mniej, a dzis jestem zalamana. Czas rzeczywiscie leczy rany ?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość figlarna Napisano Kwiecień 22, 2007 oczywiście ,że tak za jakiś czas poznasz kogoś nowego i po smutku , a teraz nie siedż tylko zajmij się zcymś to nie bedziesz myśłala , bo i im słuzej myslisz to smutniej a tak nie powinno być , W koncu jeśli się rozstaliście to był powod , wtedy był ważny i przez pare dk\ni on się nie zmienił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość extreme_ Napisano Kwiecień 22, 2007 czas leczy rany, a to, co przechodzisz teraz jest najzupełniej normalne...znowu nadejdzie czas zadowolenia, potem smutku... kilka takich "cykli" musi minąć, aż w końcu dojdziesz do siebie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takowa_zainteresowana_w_takim 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 Tylko w tym problem, ze nie jestem w stanie niczym sie zajac. Nic mnie nie cieszy, jesc mi sie nie chce, nie spie po nocach...Na poczatku robilam wszystko, czego mi brakowalo, a teraz nic nie daje mi satysfakcji i radosci. Czuje sie jak roslina po prostu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tadadada Napisano Kwiecień 22, 2007 bywa. wez sie w garsc, dziewczyno ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość snoepje Napisano Kwiecień 23, 2007 Ktos kiedys powiedzial, ze czas nie goi ran, lecz pozwala przyzwyczaic sie do bolu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chcialabym wiedziec Napisano Kwiecień 23, 2007 snoepje dokładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takowa_zainteresowana_w_takim 0 Napisano Kwiecień 23, 2007 Nie mam innego wyjscia. Plakanie juz mi sie znudzilo. Czas wrocic do normalnego zycia. A jesli czasem zdarzy mi sie hustawka nastrojow...to trudno. Moze po jakims czasie nawet nie bedzie ich tak duzo, a moze wcale :} Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach