Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaretka 23

Ustnik niecieknący Avent

Polecane posty

Gość margaretka 23

Moje dziecko podczas picia jest zalewane herbatką wyciekającą przez dziurkę odpowietrzającą. Wlewa mu się to do nosa. Starszy syn pił z tych ustników i nic takiego się nie działo. Nie pamiętam, może kiedyś nie było tych dziurek. Czy waszym dzieciom też się tak robi?

Gość margaretka23
Tak myślałam, że nimt nie odpowie. Jak będe miała problem z seksem, obwisłymi piersiami i rozstępami, to na bank mi odpowiecie :O

Gość -ala-
hej za bardzo przechylacie kubek moj jak tak zrobi np lezac to tez mu leci wszystko do nosa jak pije z kubeczka nie podnoszac go za bardzo do gory to nie ma nic takiego, jak cieknaca dziurka wczeniej zdarzalo mi sie tak jak maly mial 6 mies i byl kompletnie nie przygotowany do picia z takiego kubka pediatra nam go odradzila w tak mlodym wieku i zalecila powrot jak maly bedzie mial kolo roczku i swiadomie z niego pil i teraz jest juz ok :)

nie podnos do gory . mi tez tak sie raz zrobilo. czase slysze jak wciaga powietrze.

Margaretko, ja mam ten sam problem. Mój syn pije z niego świadomie i nie przechyla za bardzo a non stop ma mokre koszulki z powodu dziurki odpowietrzającej. Nawet jak wstrząśnie się kubkiem to membranka nie trzyma. mam zamiar przestawić się na iiną firmę. Tylko jeszce nie wiem jaką. Może ktoś mi doradzi ?

Gość margaretka23
Dziewczyny, dziękuję za odpowiedź. Czyli musimy mniej przechylać :)

A moja córeczka chętniej pije z kubeczka NUK... moze dlatego ze ma miękki ustnik. Ustnik Nuka nie jest tak bardzo skomplikowany jak Avent. Nie ma żadnego mechanizmu, tylko po prostu jedną dziurkę. Jak dziecko pije, to płyn leci do buzi, a nie na ubranie. I o wiele łatwiej się go myje.

Margaretka, ja uzywam ( a raczej mój syn;) )tych ustników od ponad roku i NIGDY nie przeciekały, mimo przechylania itp. Dopiero te kupione ostatnio ciekną w zaleznosci od tego jak kubeczek jest ustawiony. Jakies trefne chyba wypuscili i stąd problemy.