takowa_zainteresowana_w_takim 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 Kurcze, ze ja mam taki sentyment do facetow o tym imieniu. Jest jakis Mateusz na cafe ?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marionetka1 Napisano Kwiecień 22, 2007 ja kocham się platonicznie w nieznajomym, którego widuję raz w tygodniu i w myślach go nazwałam Mateusz, ponieważ nawet nie wiem jak ma na imię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takowa_zainteresowana_w_takim 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 a gdzie go widujesz ?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w kanale Napisano Kwiecień 22, 2007 :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marionetka1 Napisano Kwiecień 22, 2007 w miejscu publicznym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marionetka1 Napisano Kwiecień 22, 2007 nie jestem osobą nieśmiałą, ale akurat on wzbudza we mnie dziwne uczucia lęku , obawy, nieśmiałości, nie potrafię go zaczepić, onieśmiela mnie, wręcz paraliżuje, a tak bardzo chciałabym go poznać, to jak obsesja , wyobrażam go sobie , nawet nazwałam go w myślach ( Mateusz) to mnie przeraża, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kłapouchy3 Napisano Kwiecień 22, 2007 skoro widujecie się w miejscu publicznym to pewnie masz możliwość zagadanij go . dlaczego nie spróbujesz przecież nic nie tracisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marionetka1 Napisano Kwiecień 22, 2007 jak pisałam wcześniej : totalny paraliż, poza tym zawsze jest jakaś przeszkoda, nigdy nie jesteśmy sami, tzn ja zawsze z kimś rozmawiam i nawet jak on się pojawia to nie mogę się pozbyć tych osób, poza tym jestem kobietą, którą facet ma być maksymalnie zainteresowany i nigdy nie odważ się na pierwszy krok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marionetka1 Napisano Kwiecień 22, 2007 nie odważę się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kłapouchy3 Napisano Kwiecień 22, 2007 to jak go planujesz poznać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marionetka1 Napisano Kwiecień 22, 2007 nie wiem po prostu marzę i tyle, być może nigdy go nie poznam, ale pomarzyć zawsze można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kawaler podstarzały Napisano Kwiecień 22, 2007 a moja rada odważ się go zaczepić, być może Ty go jeszcze bardziej paraliżujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marionetka1 Napisano Kwiecień 22, 2007 a moja rada to: Mateuszu odważ się w konću mnie poznać, bo wiem , ze tego chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kabel Napisano Kwiecień 22, 2007 ale schiza trochę masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach