Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mary07

obiawy ciaży

Polecane posty

czy jest mozliwe aby mimo zajscia w ciaże miec okres? i jekie sa pierwsze obiawy ciązy i po jakim czasie od zapłodnienia są one odczuwalne?

tak mozesz miec normalnie okres. moja kolezanka mial do 6 tyg. wykryc ciaze mozna juz po 6 dniach robiac test na krew. pierwsze objawy ciazy wyczulam po 1,5 mieisac bo bardzo chcialo mi sie spac.a no i zaponialabym....na saym poczatku bardzo swedzialy mnie sutki..zdazylo mi sie to po raz pierwszy i tylko raz wlasnie wtedy.

Gość jest mozliwe czemu nie
a objawy indywidualnie u kazdej kobiety inne i w innym terminie. Zrob betę i bedzisz mic pewność

Gość suzi123
pierwsze objawy ciazy to moga byc mdłosci, powiekszjace sie piersi i widoczne na piersiach niebieskie żyłki

biore tabletki antykoncepcyjne wiec raczej nie mam sie czego obawiac a pytalam z ciekawosci. bo czasem mnie nachodzi stres ale przeciez nie bede robic testu po kazdym sexie

Gość jest mozliwe czemu nie
a ile masz lat ze zadajesz takie pytania? 15? 16? bierzesz prochy i sie martwisz? dodaj sobie jeszcze gumę i zel anty :D

a co w tym dziwnego ze sie martwie? zawsze jest jakis u;lamek procenta. a to ze pytam o takie rzeczy to co? nie bylam w ciazy to nie wiem i nikt nie zabroni mi pytac