Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość La isla bonita bonito

Czy jestem grubokoścista?

Polecane posty

Gość aaanndzia1618
ooooj! co ja napisałam! w nadgarstku mam 6 cm ;D

Gość Ja już na oko widzę
że mam grube kości: wystarczy spojrzeć na moje kolana, łydki i kostki u nóg.:o

Gość KoteQ
nie jestes grubokoścista .... Ja mam bardzo chudy nadgarstek ale i tak mam grube kosci...

od grubosci kosci zalezy to jak sie wyglada. osoba gruboscista wazaca 50 kilo bedzie wygladala inaczej niz ta cienkokoscista co wazy 50 kilo. osoba z cienkimi kosciami nawet przy malej nadwage wyglada zle, u osoby z grubymi kosciami 10 kilo nadwagi nawet nie widac. mialam w klasie kolezanke, ktora przy wzroscie 165 wazyla jakies 70 kilo i nosila spokojnie rozmiar 36/38. ja wazac 70 kilo przy wzroscie 169 ledwo wbijalam sie w 42, a raczej dochodzilam juz do 44.

Gość On ...
Wszystkie tutaj jestescie chude jak szkapy :) 15 cm w nadgarstku to bardzo malo, chyba nieliczni faceti takie maja ja mam 19,5 i mi wystarcza, gdybyscie mialy po 20 w nadgarstku to wtedy byl by problem, a po 2 kosci nie da sie zmiejszyc, moze obwod ramienia, przedramienia, ale to trzeba mniej w MC siedziec :} pzdr

Gość to bardzo proste
obejmijcie prawy nadgarstek lewą dłonią, jeśli kciuk nie styka się z palcem środkowym- macie budowę grubokościstą, jeśli się styka- normalną, a jesli na siebie zachodzą-drobnokościstą, ot i cała filozofia

Gość Nika9
ja mam 165 cm i 17 cm w nadgarstku i waże 68 kg.

Gość Nika9
czyli mam normalne kości ???

Gość ONA GIMBUSKA
Nadgarstek: 14 cm (Pod kostką); 14,5 cm (Na kostce) Wzrost: 171 cm Waga: 60 kg (rano) - 61,5 kg (wieczór) (Nie uważam się za grubasa, ale można by centymetry gdzieniegdzie usunąć) Palce mam normalnej długości, ale jak obejmę to kciuk styka mi się z każdym palcem...