Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boję się4357586

Czy to możliwe, że jestem w ciąży?????

Polecane posty

Gość Boję się4357586

Niedawno przeżyłam "1 raz" ze swoim chłopakiem. Robiliśmy to w gumce. Ale dzień wcześniej próbwaliśmy zrobić to "bez", tylko, że nie wyszło....Tzn. błona dziewicza tamtego dnia nie została przerwana. Mój chłopak miał tego dnia już wytrysk, oczywiście nie we mnie, ale jak się "bawiliśmy"... Następnego dnia po raz 1 w życiu wypłynęła ze mnie jakaś gęsta, biaława "maź" (nie wiem, czy to ma w ogóle coś do rzeczy, ale pisze na wszelki wypadek :P). To stało się 11 kwietnia, a ostatnio moje ulubione perfumy, które są dość mocne działają na mnie w ten sposób, że mnie mdli i głowa zaczyna mnie przez nie boleć. Miewam częste migreny, nigdy wcześniej nie miałam tak często. Moja mama powiedziała mi dzisiaj, że mam dziwne oczy i czy przypadkiem nie jestem w ciąży....:/ Czy to wogóle możliwe?...Mam 18 lat...

Gość Boję się4357586
niech ktos cos napisze

Gość Kinga567
co tu radzić? Trzeba kupić test i sprawdzić. Na forum nikt Ci tego nie powie. Najwyżej Cię nastraszą jakimiś głupotami. Jutro poniedziałek, poproś chłopaka o wsparcie psychiczne, kup test i sprawdź. Życzę, Ci aby wynik Cię uspokoił. Pozdrawiam

Gość Kinga567
A w ogóle, który to był dzień cyklu, kiedy powinnaś dostać następny okres?

Gość Boję się4357586
1 dzien po skonczeniu okresu...Powinnam miec jakos 12-15 maja. Muszę faktycznie chyba kupić ten test.. Poczekam jeszcze na okres najpierw... Rozmawiałam z Nim, On ciagle mnie uspokaja, mówi, że nie jestem na pewno itd...Po prostu jestem wystraszona..To za młodo..Ale jakby się okazało jednak, że wpadliśmy..to trudno...Eh. Boję się

Gość Kinga567
dzień po skończeniu okresu - nic to nie mówi, bo to zależy jak długi masz okres. Skoro masz dostać okres ok 12 maja, a 11 kwietnia byłaś po skończeniu okresu to wychodzi, że Twój cykl ma ponad 30 dni. Więc prawdopodobieństwo ciąży w tym czasie nie należy do dużych. Poczekaj na okres albo zrób test. I nie stresuj się, bo taki stres opóźnia okres :)

Gość Boję się4357586
Kinga567 bardzo dziekuje :):)

Gość iwonka d-_-b
mi tez sie wydaje ze raczej nie jestes w ciazy a co do dziwnych oczu to teraz wszystko kwitnie moze masz na cos alergie i nie wiesz o tym pozdrawiam