Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cccccp

Jaki krem na przesuszone brodawki?

Polecane posty

Gość cccccp

Jestem w 7 m-cu ciąży z jauż wysuszają mi się brodawki. Co jest tego przyczyną i co polecacie?

Gość cccccp
nokt nie miał takiej dolegliwości?

Gość dżony wróc
ślina męża :D może krem z witaminą A?

Gość ccccp
swędzi mnie tak, że oszaleję :(((

Hej moze benantenu sprobuj. nie mialam takiego problemu w czasie ciazy. Ale przy karmieniu piersie poczatki byly trudne i bepanten na takie problemy pomagal. I jest dodatkowy plus ze nie musisz zmywac go przed karmieniem. Takze jesli kupisz go teraz przyda sie rowniez po porodzie jesli zamierzasz karmic piersia. kosztuje ok 11-14zl bepanten masc nie krem :) pozdrawiam ps. du pupy malenstwa tez mozna stosowac :)

Ja też polecam bepanthen masc :) rewelacja, ostatnia deska ratunku do popękanych brodawek i odparzonej pupy dziecka...

Gość ainads
ja z kolei miałam plamy suche na całych piersiach i dermatolog mi zalecił clotrimazol i przeszło

zdecydowanie Bephanten!!!! popieram dziewczyny :)...jak będziesz miała już pokarm--->smaruj nim brodawki na przemian z tym kremem...mleko ma właściwości gojące,bakteriobójcze,łatwiej się będą regenerowały....a,jeszcze ważne bepanthenu nie musisz wycierać przed podaniem dziecku piersi tzn.nie szorować ,przetrzeć wilgotnym gazikiem wystarczy delikatnie :)

Gość siz
BEPANTHEN - REWELACJA!!!!!

Gość aga1506
Mi ginekolog już w 6tc powiedział abym brodawki smarowała oliwką dla dzieci...... teraz 19tc i nie mam problemów, polecam oliwkę również zamiast kremów na rozstępy. Taniej wychodzi a działanie to samo.

Gość ccccp
ja do tej pory smarowałam tylko oliwką, więc spróbuje tego bepantenu. Czy jest on do kupienia w aptekach, czy np w sklepach z art.dziecięcymi?