Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miś007

Do kobiet. Czy lubicie grubszych facetów?

Polecane posty

Gość ja lubie
ci w ryj

jak sie kogos kocha to co za róznica czy gruby on czy chudy wazne jaki jest i jak czujemy sie w tym zwiazku smieszą mnie wszelkiego typu \"wymiary\",które są lepsze lub gorsze

ja tam nie mam jakis wymagan... rzeciesz nie wyglad swiadczy o tym jakim sie jest w sercu...

Gość mkjyuhi
MOżE WąZYć NAWET 150 KG BYLEBY NIE JOJCZYł żE NP GłóWKA BOLI. sorki za capsloka ale nie chce mi się już zmieniać

Gość mkjyuhi
no i podstawa:musi być zaradny bo dwa takie ćwoki nie przeżyją, wystarczy że już ja nim jestem

Gość tak nie gadajce
bo jak przychodzi co do czego to i wy patrzycie na wyglad...bo od tego zalezy czy was ta osoba pociaga i mozna by bylo miec blizszy(sexualny) kontakt! Moge sie zalozyc ze 80% kobiet bedzie ccialo szczuplego zadbanego! anie tlustego z nadwaga!!!

Gość ja lubie grubszych

No dobra przyznam się, 195 cm- 110 kg , aj moje kochanie najseksowniejsze. Nie ma jak siłka;)

Gość mam lepszy sposób
zależy w jakim sensie 'grubszy' :P ...no dobra joke ;) na pewno nie taki z gigantycznym brzuchem :O ...czy jak wy to nazywacie 'mięśniem piwnym' :P raczej taki szerszy w barach :) ale nie po siłowni :O mam wstręt do mięśni.....i żeby nie był łysy :D

Gość ja takze LUBIE

trochę grubszy może być..ale nie za dużo...przede wszystkim najważniejsze by czysty...umyte zęby i włosy..zadbany tacy z mięśniem piwnym..obrzydliwi...

Gość 55x22=1210
gruby chłop jest jak gruba baba = wyglada obleśnie lub żałośnie :o najlepsze w tym jednak że często takie roztyłe kobietony po 30-ce chciały by mieć idealnych factów a to tak sie nie da ,najpierw trzeba zadbac o siebie :)

Gość tiriririirir
ja lubię. uwielbiam.