Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agula28

KOCHANEK

Polecane posty

Jestem sama.Nie pora teraz na związek. Po zranieniu, odrzuceniu, potrzebuję chyba czasu, by ponownie zaufać...Ale brakuje mi seksu. Najchętniej spotykałabym się tylko dla seksu. Raz, może dwa:) Czy to naprawdę coś złego?Facetom to się wybacza, to takie \"naturalne\" dla nich. A my kobiety, zaraz odbierane jesteśmy jak ...To niesprawiedliwe.

Gość fajny krzysiek
to nic zlego, nie sluchaj zazdrosnych bab, ktore same sie ograniczaja konwenansami! nikomu krzywdy nie robisz:)

tez tak uwazam:) jesli tylko uklad jest jasny - dlaczego nie? jestes w koncu dorosla i odpowiadasz za siebie:)

Moje odczucia na ten temat są jasne:) Nie widze w tym nic zdrożnego.Ale przyznacie, że bardzo ławto przypiąć łatkę takiej kobiecie.Trzeba ogromnej dyskrecji, jakiś zakłmanych układow.Dziwne to wszystko.

Gość ogOOr
nie widzę problemu, mogę pomóc :)

nieprawda, ja jestem kobieta:) i tez kiedys o tym myslalam:) inna kwestia ze to chyba nie lezy w mojej naturze, ale nie mam nic przeciwko:) zreszta gdybym byla w desperacji albo w zwyczajnej glebokiej, namietnej potrzebie, a napotkalabym jakiegos fajnego kolezke to skorzystalabym:)

ha, widzisz.Są jednak zahamowania.Albo jakas głeboka desperacja, albo sporo procencików:))) Kurcze, a u mnie ani to desperacja, ani procencików nie potrzebuję. Lubię seks.Oczywiście, najpiekniej jak jest stały partner.Ale nie ma.I co wtedy?

Nie oceniam.. taki se zlepek mysli... --> qqryq qr.. { tez tak uwazam jesli tylko uklad jest jasny - dlaczego nie? } Prawda jest taka że TAKI układ nigdy nie jest jasny. Ale tu powinni sie wypowiedzieć psychologowie czy też seksuolodzy. Podobno seksu nie za bardzo można oddzielić od jakiejś emocjonalności człowieka. Oczywiście róbcie ze swoim życiem co uważacie za słuszne. 🖐️

{ nie daj mu - daj psu. } Przyznam się. Jednak z wiekiem się głupieje. Nie rozumiem tegho zupełnie. :o

Byc moze na poczatku taki układ w załozeniu jest jasny, ale przeważnie w pewnym momencie sie komplikuje.Moze tak raz czy dwa razy to jeszcze by sie udałao, ale majac stalego partnera tylko do seksu musi nadejśc moment, gdzie pojawi sie zaangazowanie.Nie mówie o jakiejs wielkiej miłosci nawet, ale o zwykłym przywiązaniu, przyzwyczajeniu,nabraniu poczucia bliskosci. I checi sięgnięcia po więcej, nie tylko w sferze cielesnej, ale i uczuciowej.

Hm, Tak tez sobie mysle, że układ czysto seksualny byłby nazbyt idealny.Przyjdzie czas kiedy rzeczywiście zechcemy sięgnąć po więcej.Chyba, ze seks potraktujemy czysto instrumentalnie. Tylko, ze co to za przyjemność.Dla mnie już żadna

Gość ej ludzieludzie....
13 luty....to do Ciebie co napiszę....cóż,juz tak w życiu jest,że mierzymy innych ludzi według siebie,widać Ty jesteś takim szmacianym egzemplarzem,he,he;-) twoja "wypowiedź" sugeruje bardzo mocno,jakim jesteś człowiekiem. Dziękuję za uwagę! ale...prostakom mówimy zdecydowanie NIE!!!!! :-)

Gość puffdaddy
nie widze nic zlego w posiadaniu kochanka, jezeli nie jest on zonatym mezczyzna bo wtedy to ;O

A ja powiem jako facet. jak ja bym wiedział że osoba która chce ze mną być... miała faceta tylko dla sexu przede mną.. to sorry Za nic bym jej nie woził.. wolał bym odpady radioaktywne ^^ I sorry wy mówicie że facet to świnią? A co ma zrobić facet co nie jest świnią, a takie wieprze wałęsają się do niego ^^ baba powinna miać metke jak ciuch, np: Zeszmacenie 80% Bić żelazkiem ^^ ... ale nie poważnie... jeżeli chcecie takie być.. nie wymagajcie potem by facet był lepszy od was.. nigdy!

----->Łukasz Czego Szukasz baba powinna miać metke jak ciuch, np: Zeszmacenie 80% Bić żelazkiem ^^ Boże...widzisz i nie grzmisz :O

extented to był żart, mający nawiązać do tego. Że każdy facet chciał by wiedzieć co za kobietę bierze za zonę. (tak samo zona powinna to wiedzieć o chłopie...) Smutne jest że kobieta z która jesteś, może szukać sobie kochanka.. bardzo smutne.. szczególnie gdy ma obrączkę włożoną przez ciebie na palec..

No chyba że tak.Nie załapałam ;) ------> Łukasz Czego Szukasz Smutne jest że kobieta z która jesteś, może szukać sobie kochanka.. bardzo smutne.. szczególnie gdy ma obrączkę włożoną przez ciebie na palec.. Tak samo w drugą stronę.Ogólnie taka hipokryzja składanie przysięgi a potem szkoda gadać :O