Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość formowiczka

Bledy na KAfe!!!!Ludzie-nauczcie sie pisac!

Polecane posty

Gość formowiczka

Wkurzaja mnie ludzie piszacy z bledami!!!! Mam ochote kazdego poprawiac. Jak ktos do mnie pisze smsa,wkurzam sie gdy znajduje blad-nie chodzi o stylistyke tylko ortografie! Ludzie-korzystajcie ze slownikow jesli jestescie niepewni-one nie gryza!

Gość a mnie wkurzają
osoby nie używające polskich znaków. One nie gryzą:P

Gość arbuzik
i po co ludzi krytyjuesz jak sama błędy robisz nie używając polskich znaków?

Gość foromowiczka
mam komputer bez polskich znakow bo zyje na wyspach i niestety windowsa mam po ang.....:(

kórcze hyba trohe pszesadzacie! pszeciesz nie karzdy mósi zaras być polonistoł rzeby muc sie tó fpisywać i nie pszeszkadzać innym urzytkownikom kafeterji!

Gość a mnie wkurzają
Co Ty powiesz?:D Ja też mam windowsa po angielsku, komputer też nie jest z Polski, a znaki polskie są.

Gość arbuzik
ale nie wszyscy to wiedzą,wiec też mogę cię krytykować. poza tym weź pod uwagę,że większość ludzi pisze szybko i nie zwraca uwagi na to czy wszystkie literki są na swoim miejscu. więc albo nie bądź taka "bułkę,bibułkę wersal",albo nie wchodz na to forum

Gość formowiczka
mi jakos nie dzialaja polskie litery. Wkurza mnie ze ludzie nie umieja napisac np.KTORY...to takie proste slowo!!!!! PS>JAK Ustawic polskie znaki?

forumowiczko Pisanie bez polskich znaków też jest błędem,ale najwazniejsze to nie stawiamy więcej niż jednego wykrzyknika,zobacz słownik PWN

Gość polskie znaki mi wiszą
bo sie ich zapomina w pospiechu i w tym sensie gryza.Tak samo literówki Natomiast błędy ortograficzne i gramatyczne swiadcza czesto o braku logicznego myslenia, oczytania. o nieciekawym srodowisku,z którtego sie autor wywodzi. Nie chce sie kogos takiego powaznie traktowac w dyskusji i słuchac jego rad.

ja nie wiem jak óstawić polskie znaki bo jósz dostałam taki spszent gdzie fszystko było óstawione:( ale morze dróga kolerzanka Ci pomoże:)

Gość formowiczka
Formowiczka a nie forumowiczka:) Czytac tez nalezy ze zrozumieniem:) Ps.Literowki tez mnie nie ochodza bo sama ciagle je robie:P A wykrzykniki stawiam po to,zeby pokreslic jak bardzo mnie to oburza!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! !!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!

Gość eeeeeeeeeeee
Do autorki: ok, zgadzam się co do błędów, ale - to a propos twojego oburzenia - wypowiedzi nie zaczynamy od "mi", tylko "mnie" (cyt. "mi jakos nie dzialaja polskie litery.").

Gość formowiczka
HAHA,wiedzialam ze ktos sie rpzyczepi do tego "mi". Napisalam to z przekory kochana,ciekawa bylam czy zauwazycie. Co z tymi polskimi literami?Jak sie je ustawia do jasnej ciasne,bo tez mnie wkurza to ze nie moge pisac z polskimi znakami!!!!!

Gość Ennkaa 1
Polacy nie gesi__ tez swoj jezyk maja!

Gość heyyyyyyyyyyy
hey gdzie byl link jak sie wstawia kwiatuszki itd na kafeteri ???????????//

Gość Ennkaa 1
Dobranoc i zaycze powodzenia w dyskusji. Jutro sprawdze Wasze dyktanda.

Gość eeeeeeeeeeee
do autorki - he, he, mam takie skrzywienie :) [nawiasem, nie przeszkadza mi brak polskich znaków]