Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxyyzz

Co sądzicie o tych bólach? Pomóżcie ...

Polecane posty

Gość xxyyzz

witam wszystkie i proszę o pomoc nie dawno dowiedziałam sie, ze jestem w ciązy (zrobiłąm 2 testy), od samego początku mam bóle takie jakbym miała dostac okres, boli mnie krzyzi promieniuje do nóg, piersi i mam kłucie w jajnikach (podbrzusze). Czy mozecie sie podzielic ze mną swoimi przejsciami pocztaz początkowej fazy ciązy??

Gość xxyyzz
zapomniałam wspomniec, ze do tego boli mnie głowa - najprawdopodobniej mam wysokie ciśnienie

Gość dr. n. med.
Gratuluje jesteś w ciąży. Ja jestem w ok 4 tc i tez mam takie bóle są one spowodowane tym że macica ci się powiększa. Ja mam uczucie ciężkości parcia takie jak przy okresie a od czasu do czasu kłucie w jajnikach

Gość 11111111111111111
ja miałam niestety takie przejście,że zaczął mnie boleć brzuch jak przy okresie i za kilka godzin dostałam krwotoku-ciążę straciłam :o przy drugiej ciąży leciałam do lekarza jak tylko coś mnie troszkę zabolało-lekarz tak mi powiedział,że jeżeli cokolwiek mnie zaniepokoi to mam sie zgłaszać do niego albo na oddział

Gość madziarek55
ja tez mialam takie bole gdzies do 5-6 tygodnia i lekarz powiedzial ze to normalne. Jak przeszly bole to przyszly wymioty i mdlosci i tak maialm do 12-13 tyg.

Gość xxyyzz
do 1111111111111 mi jest wciaz zimo, choc w nocy miałam temp. 39.1 a potem 38.1 czy u Ciebie tez wystepowały dreszcze??

jestem w 5tc i tez mialam te bóle- teraz jakby troche ustały, dziś mialam straszne mdłości bleeeeeeeeeee i głowa mi pęka a do tego zimnoooo- to chyba ciąża:)

nic sie nie martw. mnie od samego poczatku pobolewalo podbrzusze az do konca. dzidzia jest cala i zdrowa. na ulge bralam nospe 2x1.bole glowy to tez normalne ale jezeli podejzewasz wysokie cisnienie to koniecznie je kontroluj bo to nie byloby dobre dla ciazy.

ojj i to jakie bóle... ja oczywiście myślałam że okres się zbliża i czekałam czekałam aż się doczekać nie mogłam, po dwóch tygodniach zrobiłam test i ups... pozytyw... Tez myślałam że coś nie tak.. najbardziej to mnie te jajniki niepokoiły, ale to podobno norlamka...