Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentkaaaaa

CO MI JEST??????

Polecane posty

Gość studentkaaaaa

Od kilku dni mam chore gardło i troche kataru. Ale tu to chyba bez znaczenia. W sobote bylam na imprezie. Nie piłam alkoholu. Spałam3,5 godziny. A rano obudziłam się z przekrwionym okiem.... było czerwone przy wewnętrznym kąciku. Dziś mam całe oko czerwone...siedze w pracy i wygladam jak ćpun.... do tego słabo się czuję. boli mnie głowa, nie mam siły i czuję jakbym miała zemdlec. rano jadłam sniadanie. potem w pracy słabą kawe z mlekiem. a teraz wyiłam soczek pomidorowy i mam zamiar wypić jesszce grejfrutowy. moze troche witamin mi pomoże? ale co mi jest? od czego te oko mi sie takie zrobiło? i jeszcze ono mnie boli :( pomocy czy powinnam iśc z tym do okulisty?

Gość na początek może
wystarczy lekarz rodzinny, lepiej by ktoś zobaczył to oko

Gość lilialen
to samo zniknie,a u okulisty tylko niepotrzebnie kase wydasz, moim zdaniem to osłabienie organizmu jest tego powodem

Gość barbara sprzątara
mialam dokladnie to samo, poszlam z tym do okulisty i uslyszalam ze to przez przeziębienie, ale dostalam masc do oka i krople wiec tobie tez radze sie wybrac ;)

samo ci zejdzie. moglo byc od cisnienia, oslabienia, od wszystkiego generalnie. ale niegrozne.