Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halllol

CZY ROCZNEMU DZIECKO NADAL MOGĘ WYCIERAĆ PUPĘ CHUSTECZKAMI

Polecane posty

Gość halllol

CZY POWINNAM ZA KAŻDYM RAZEM MYĆ? SZCZEGÓLNIE GDY ZROBI KUPCIĘ? I CZy ROCZNEMU DZIECKU PODAJECIE JESZCZE MLEKO? I OBCINACIE WŁOSKI?

jezu skad wy bierzecie takie pytania????? matkami jestescie a nie wiecie jak obslugiwac sie z wlasnym dzieckiem????czym mu i kiedy pupe wycierac?????czy mu mleko podawac ???to nie wiesz czy twoje dziecko chce i lubi mleko czy nie ???mnusisz sie obcych ludzi pytac????? mamy gdzie wasz instynkt macierzynski>???????? sorki przewaznie odpisuje normalnie na pytania ale takie mnie po prostu rozwalaja.

Gość pranie wstepne
a co to jest kupcia ?

Gość pranie wstepne
mojej kolezanki dziecko ma 2 lata , dalej wali w pieluchę , dupę mu sie wyciera mokrymi chustkami mleko z cycka w wieku 1 roku można juz spokojnie odstawic , co tak będzie doic w nieskońconość wlosy mozna obcinac , można nie obcinac , przecież od obcinania nie wypadną

Gość ej noooo
Instynkt macierzyński uczy, jak kochać swoje dziecko, ale to nie instrukcja na to, jak obchodzić się z dzieckiem. 1. Możesz wycierać pupę chusteczkami. 2. Jeśli dziecko pije mleko, to powinno je dostawać. 3. Możesz obciąć włosy.

pupa od wycierania chusteczkami nie odpadnie można próbowac zaprzyjaźniać dziecko z nocnikiem od mleka tez dziecku sie nic nie stanie, coś jest złego w podawaniu mleka rocznemu dziecku? a od obcięcia włosów z pewnością wyłysieje :D