Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anita27

prosze o rade -------wozek

Polecane posty

Gość saki
właśnie w sobotę ogladałam taki wózekw sklepie i powiem jedno kółka są na łożyskach i łatwo sie prowadzi. Znajomi polecili mi taki wózek - zastanawiam się nad kupnem ale powiem Ci, ze wsklepie droższy o 70 zł więc warto na Alegro kupić. Mnie się podobał zielony.

wiesz tu nie chodzi o kolor iu kase bo ja i tak bede kupywala w sklepie bo mam juz upatrzony j troche sie rozni niektorymi elementami od tego tylko wlasnie zastanawia mnie jego waga bo z tego co zauwazylam to troche wazy i ciekawa jestem opini osob ktore maja taki wozek jak to faktycznie jest .

Moja dobra znajoma ma taki wózek i niestety nie potrafi sobie dać rady z jego ciężarem :( Nie ma szans żeby sama zniosła go z kilku schodków :( a mieszka na parterze i do wyjścia ma dosłownie 10 schodków ale biedna zawsze musi czekać na czyjąś pomoc :(

wózek, jak dla mnie, do BANI!!! ciężki jak cholera, jakbys ciężarówke prowadziła....po 4 miesiącach męki zakupiłam inny...

Kiedy prowadzisz ten wózek nie odczuwasz tego ciężaru. Problemy zaczną się, kiedy będziesz chciała wnieść wózek po schodach, co jest wręcz niewykonalne. Moja koleżanka ma ten wózek i jest zadowolona, bo mieszka w domu jednorodzinnym i nie musi wnosić wózka po schodach. Potem przeszła na wersję spacerową, która na zimę też była idealna, bo dziecku było ciepło, a teraz na lato kupiła lekką parasolkę.

Gość Emilcia12
ja mam ten owzek taki city voyager silver collection (chromowany podnozek) dalam za niego 1130 zl i jestem b zadowolona, dziecko ma duzooooooooo miejsca, lozykowane kola-moge nim bujac malego i nie trzesie jak w lekkich innych wozkach jestem z niego b zadowolona, ma duzy kosz na zakupy, 2 siateczki-co bardzo mi sie podoba uzywam go juz 1,5 roku wczesniej mialam mutsy i jakos nie moglam przywyknac do niego i do tego ze dziecko sie gniezdzic w tej waskiej spacerowce, a w tako maly moze spac z rekoma na gorze , jest wygodnie i mieciutko kiedys jakas dziewczyna podawala link do swojego wozka: http://www.evi85.ao.pl/ mam nadzieje ze nie bedzie zla 🌻

emilcia no wlasnie chce taki kupic jak ty napisalas z tych silwer ,no a co z ciazkoscia???

Gość Emilcia12
mi nie przeszkadza nie jest jak czolg jak niektore pisza idealnie sie prowadzi,l nie trzesie jak mutsy ja jestem BARDZO zasdowolona co prawda mieszkam w domku jednorodzinnym, ale jak jade do mamy a maly spi to na 1 pietro sama dzwiglalam wozek a jestem taka "w sam raz" 57 kg teraz wyciagam malego i wozek zaniose bez problemu zrobisz jak uwazasz, ja moge tylko wypowiedziec sie za siebie :) a widzialas juz go na zywo? bo ja ogladajac go na allegro wogole nie zwracalam na niego uwagi, dopiero jak w sklepie go zobaczylam, to sie zakochalam :) no i wszystko moge do prania posciagac, wiec wozek jest zawsze zadbany i czysty :) w mutsy tego nie mialam i musialam "recznie" szmatka czyscic :-/

\"Waga w sam raz 57 kilo\"....to rzeczywiście...ja kupiłam wózek lekki bo mieszkam na 3 piętrze, i jestem zadowolona ze ten lekki dam rade go wnosić. Kup lżejszy doradzam

Gość bo nie napisalas
Mieszkasz w bloku?

Gość adeeeee
ło matko chodzilo ze Emila wazy 57 kg nie wiem co ty zrozumialas--->julii :(

Gość grazaI
tak lekki za to wszedzie trzesie dzieckiem nie dziekuje przy 1 dziecku kierowalam sie swoja wygoda a nie dziecka, kupilam lekki wozek (11 kg) i BARDZO zalowalam po 3 mies zmienilam na inny... nie polecam lekkich

ja mam tako julie i jest ciezki, ale dobrze zamortyzowany wiec dobrze sie go prowadzi. Ale jak sie przełozy rączke to jest juz gorzej, wogóle nie idzie kierowac, bo zle jest rozłozony ciezar wózka. Takze jaklo głęboki on mi sie sprawdził natomiast nie jako spacerówka

ja mam podobny wózek tylko inne firmy em-jot też cięzki ok 20kg ale ma duze koła i 6amortyzatorów więc prowadzi sie super i dzieckiem nie trzęsie. podkreślam ze mieszkam na 4 pietrze i jakoś daje sobie rade ;)

dzieki dziewczyny za poinie,mysle ze jednak kupie ten wozek bo strasznie mi sie podoba i z waga jakos dam rady tym bardziej ze nie mieszkam w bloku ale za to moja mama ktora bczesto odwiedzam,no coz trudno najwyzej bedziemu dzwigac te pare schodkow.

Gość ale ładny jest
Julli---> świetny ten Twój wózek, ale na początek potrzebna jest gondola, a ten Twój to tylko spacerówka.

Gość ja radzę
kupić lżejszy. Miałam kiedyś problem, poszłam do lekarza, winda popsuta i wnoś takiego kolosa. Zmieniłam na lżejszy.