Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukana_przez_pa****a

oszust z UK buszujący po necie...

Polecane posty

to tera zty masz szanse go szantazowac jesli zrobi cokolwiek ze zdjeciami mozesz podac go do sadu za znieslawienie powiedz mu to i niehc odda zdjecia albo pliki skasuje

oszukana napisz co u Ciebie jak samopoczucie? i co postanowiłaś będę wieczorkiem późnym pozdrawiam serdecznie 🌻

do merynka Dzięki za pamięc:).....dzisiaj jest juz lepiej, tłuke sobie narazie do głowy że nie jest to warte moich wspomnień....a czy dalej cos zrobie??...nie wiem...nadal się trochę go boję, bo nie mam pewności że nie wykorzysta moich zdjęć.....tak sobie pomyślałam, ze może nie powiem jego żonie o tym...że trafi mu sie taka druga jak ja:):)...która nie bedzie miała takich zdjęć:)...to narazie są moje przemyślenia....co zrobie jeszcze nie wiem...najpierw musze zając sie sobą i swoim zyciem...wyprostować go poprostu:) Pozdrawiam serdecznie i dziękuję:)

Gość czyżby to czyżyk
To brzmi całkiem jak mój były. Czy to ścierwo ma na imię Tomasz przypadkiem? Akurat od nieco ponad 1,5 roku jest w UK. Też wtopiłam czas, zdrowie , kasę itd.

Jacek naiwność to naiwność natomiast brak empatii na cudze cierpienie to co innego mam nadzieję, że kiedyś trafisz na taką kobietę, która wykorzysta Cię z każdej możliwej strony - i uczuciowej i seksualnej i finansowej a na koniec zrujnuje Ci jeszcze karierę zawodową bo dla takich ludzi jak Ty jedynie taka nauczka i odczucia na własnym tyłku czegokolwiek uczą......o ile w ogóle uczą ??? :O

oszukana pozdrawiam serdecznie przemyśl sobie wszystko na spokojnie przede wszystkim i...daj czas... czasowi uwierze czas uleczy Twoje rany.... buźka ❤️

Gość czyżby to czyżyk
Hmmm. U mnie czas tylko częściowo zaleczył wszystko. Zawsze byłam optymistką, a teraz mam nawracającą ciąglę depresję - rozregulowała mi się psycha i boję się, że tak już zostanie. Coś się we mnie złamało... Ale może po prostu zbyt mało czasu minęło.

Gość orange litle woman
ja znam oszysta japone nagdała ze ma slaby instynk zeby nie wykryli ze uknula łapanke tabsow nie wziela i zaczeła chrzanic cos o słabym instykcie itp ze brała aby tylko zatrzec slady bo kto by uwierzyl w wpadke gdy ex nbyła i ona o niej wiedziała kasy nie miała prace jej załatwil i przyszła po kolejną do niego.. mowil o dzieku publicznie wiec tswierdzial ze jak nie z nia to wroci do ex i bedzie mial z nia dziecko i wtedy ona zostanie bez niego bez pracy i kasy i hyc łapanka!

Gość czyżby to czyżyk
"Załatwić" można kogoś, kto w ogóle ma jakieś uczucia i na czymkolwiek mu zalezy. Mój byly jest pozbawiony ludzkich uczuć - to kompletny psychopatai nic go nie rusza. A i ja mam lepsze rzeczy do roboty, niż szukanie go i organizowanie zemsty. Jak np. odbudowę własnego życia...

Gość dla jednej Jacek dla drugiej .
... Tomasz ... a tak naprawde Roman Roman ... Your ass is mine !!!!!!!!

Gość kurde ale jaja
Jak go poznalas?ile on ma lat?Moze opisz go troche zeby bylo ku przestrodze dla innych dziewczyn.

czyżby to czyżyk współczuję ja też często trafiałam na psychopatycznych mężczyzn dopóki sama się nie zmienisz własnej percepcji, postrezgania samej siebie będziesz właśnie takich facetów przyciagać do siebie oni nas wyczuwają, jakby mieli wbudowany radar wręcz,... dlatego zmiany należy zacząć od siebie uwierz, że tak się da!!! :) ja jestem tego przykładem.. a każdy ból mija tym bardziej, że sama wiesz, iż nie był on wart Twoich uczuć na pewno gorzej stracić kogoś wartoświowego niż bez wartości ❤️

Gość czyżby to czyżyk
Oczywiście, że "stratą" się nie martwię - palant z wozu, koniom lżej ;) To jak pozbyć się wrzoda na tyłku. Na szczęście to była jednorazowa pomyłka, przedtem miałam samych normalnych partnerów i teraz też, więc raczej nie tyle ja go przyciągnęłam, co ówczesny stan mojego konta ehhh. Za dobry samochód miałam najwyraźniej. Opis celem przestrogi dla innych (kogo omijać): Wysoki, ciemne nieco kręcone włosy z zakolami, otyły, w ogóle brzydki, tylko gadkę ma super, :P no i niestety dobry w łóżku; obecnie w UK (o ile nic się nie zmieniło), ur. 11 marca 1975, na udzie czerwone szramy, z tyłu głowy pod włosami duża wypukła blizna po operacji (cecha nie do pomylenia). Uwaga: roznosi opryszczkę.

Gość czyżby to czyżyk
Pardą za pomyłkę w dacie: 1976 miało być.

Gość czyżby to czyżyk
:D

Gość oblesny jakis typo
a ty na niego polecialas?? :o

Gość oblesny typo jakis a ty
na niego polecialas?

Gość sprezynka
szczere wspolczucie.ale wiecie tutaj to chleb powszedni.jestem w uk 2 lata.co jakis czas slysze o podobnych sprawach.panowie samotni szukajacy przygod.ja nazywam ich piekni 30-letni to pokolenie ludzi ktorzy powyjezdzali (najczesciej) nie maja kompletnie nic ,zarabiaja ,szastaja....lub naciagaja.... .ciagle poszukujacy ,codziennie zakochani w innej :( .niestety przebywalam wsrod takich.poznaja dziewczyne w polsce mydla oczy:przyjezdzaj ,prace zalatwie,kupie bilet,bedziemy zyli dlugp i szczesliwie.przyjezdzaja obladowane zarciem,papierochami-wlasnie.a tu milion wymowek wiesz ryba sorry ale teraz jest zly czas moze jak przyjedziesz nastepnym razem.to tylko przyklady.a wiecie,ze co niektore laski sa tutaj jeszcze gorsze:poznam faceta,bede ci gotowac ,prac,i sprzatac.i tak w kolko bez konca.smutne,zalosne,prawdziwe

Gość czyżby to czyżyk
-->> oblesny jakis typo Nie tylko ja. Całe tłumy panienek :P Mnie trzymał dłużej, bo doił kasę. Jak wiadomo do kobiety trafia się przez uszy, nie przez oczy, więc dobra gadka najczęściej załatwia sprawę. Blizny nabawił się w trakcie naszego "związku" - jak się kogoś kocha, to niczego obrzydliwego w chorobie nie ma. A ja nie jestem blacharą i na wygląd/kasę nie lecę.

czyżyk nie tłumacz się nie ma sensu...chyba ja też zakochałam się kiedyś...w przeciętnym (delikatnie rzecz ujmując) mężczyźnie jeżeli kobieta naprawdę kocha i jest zaangażowana wygląd mężczyzny jest marginalny a słowa, piękne słowa i dobry seks potrafią zdziałać cuda ;) :D tym bardziej..... spokojnej nocki :)

Gość no to ładnie
takiego to tylko wykastrować

Gość dla przestrogi
dla przestrogi podnoszę:)

no i co sie tak blwersujesz? jak bylas glupia i za szybko dalas tylka to masz smierc frajerkom :classic_cool:

Gość trelemorelexncncmv
naucz sie pisać bo nie mozna Cie zrozumieć