Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hotpink

Oddawanie moczu

Polecane posty

Gość hotpink

Od pewnego czasu przy sikaniu a dokladniej to pod koniec mam takie uczucie jakby mi sie znowu chcialo i to tak mocno naciska, to sie robi coraz bardziej dokuczliwe z dnia na dzien, nawet glupio mi z tym isc do ginekologa zreszta nawet nie mam kiedy.... Czy ktos mial podobny problem???

Gość to mi wyglada
na stan zapalny drog moczowych :( Ja kiedys mialam to samo ,mialam wrazenie ,ze caly czas chce mi sie siku,balam sie wstac z ubikacji bo mialam wrazenie ,ze sikam i sikam :O Kupilam w zielarskim Urosept i o ile dobrze pamietam to bralam 3 razy po 2 tabletki ,pan w zielarskim mowil ,zebym wziela do konca to opakowanie ,ale mi po 2 dniach przeszlo i przerwalam .Pomaga ,sprobuj :) Aha jeszcze dodatkowo bralam czsnek w tabletkach ,jedna do kazdej dawki uroseptu ,lepiej sie te skladniki wchlaniaja jak bierzesz czosnek.

Gość hotpink
O dzieki bardzo teraz mi sie przypomnialo ze ginekolog mi przepisal cos na stan zapalny ale to juz bylo dawno i tylko jedna globulka wiec duzo nie pomoglo. Nawet nie pomyslalam ze to moze byc to... A w jakiej cenie sa te tabletki?

Gość to mi wyglada
nie pamiętam dokladnie ,ale coś w granicach 12-15 zł.