susana 0 Napisano Kwiecień 23, 2007 bo nie wiem czy licytować czy nie... modne w ogóle sa czerwone buty? http://www.allegro.pl/item187203990__czerwone_szpilki_regulacja_szerokosci_nowe_.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojala Napisano Kwiecień 23, 2007 Czerwone buty sa modne, ale sa fatalne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomidorówkę Napisano Kwiecień 23, 2007 Czerwone buty mi się podobają, ale nie takie czuby....na pewno wyszły już z mody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
susana 0 Napisano Kwiecień 23, 2007 a dlaczego? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam świetny pomysł Napisano Kwiecień 23, 2007 masakrycznie obciachowe :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojala Napisano Kwiecień 23, 2007 Czuby, klamerki, ogólnie wyglądają źle i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomidorówkę Napisano Kwiecień 23, 2007 No taka moda, czuby są niemodne. Zresztą nigdy mi się nie podobały:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość całkiem sexowne Napisano Kwiecień 23, 2007 mi się podobają! tylko czy będą wygodne :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomidorówkę Napisano Kwiecień 23, 2007 I jeszcze klamerki...te buty kojarzą mi się z laskami po solarium na dyskotece w remizie. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
susana 0 Napisano Kwiecień 23, 2007 Kurde bo tu chodzi o to że ja mam straaaaaasznie wąską stopę, taką długą i wąską...a buty o innych czubach to zawsze mi odstają po bokach :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość średnie takieee Napisano Kwiecień 23, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ryszarda_P Napisano Kwiecień 23, 2007 Te są akurat przecudzone. I te czuby... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a fuuuuuj.......... Napisano Kwiecień 23, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokr0tka 0 Napisano Kwiecień 23, 2007 buty z przedłużanym czubem są już niemodne. a to dlatego, że się moda zmienia. teraz są modne zaokrągolne buty. a te buty jeśli Ci się podobają to je kup i nie pytaj o zdanie bo to Ty w nich będziesz chodzić i to Ty masz się w nich czuć dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kotka w baletkach Napisano Kwiecień 23, 2007 iście tandetne :((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wioletek Napisano Kwiecień 24, 2007 czrwone butki sa calkiem fajne, czemu nie, troszke sie rzucaja w oczka moze czasem, ale o to chodzi, zeby nie byc szara myszka, kupuj!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akurat buty z tej aukcji Napisano Kwiecień 24, 2007 sa beznadziejne, ale jak zgrabny model buta to czerwone szpilki sa super! sama mysle nad tym aby sobie kupi buty w tym kolorze zwłaszcza ze bardzo lubie czerwony, a swietnie wygląda do dzinsów! nie słuchaj ze czerwone buty to obciach - tylko trzeba wybrac sobie ładny fason. tylko na pewno nie te z tej aukcji bo rzeczywiscie sa obciachowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tandeta i juz Napisano Kwiecień 24, 2007 lubie czerwone pantofelki, mam nawet zlote, ale te sa wyjatkowo tandetne, jak juz musisz czub to chociaz bez klamerek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 2, 2018 Moim zdaniem są śliczne - http://amoreshoes.pl/kolekcja/frontpage/czerwone-czolenka-eliane Nie rzucają się tak mocno w oczy, a jednak wyglądają ładnie, estetycznie, cudownie. Co o nich myślicie? Można być postawić na jakiś mocno walący po oczach kolor, ale to chyba pozbawione sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 14, 2018 ja znalazłam idealne szpilki na renee, więc może na tą stronę zerknij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach