Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy wystarczy czy też nie

czy chodząc 3RAZY PRZEZ 3TYG. na SOLAR OPALĘ SIĘ?

Polecane posty

pytanie do korzystających z solarium ;) czy przez 3 tygodnie po 3 wizyty w tygodniu opalę się? dziś zaszłam pierwszy raz i mam zamiar chodzic przez 3tyg. w jakim stopniu moge być opalona po tych 9 wizytach? (mam na dzien dzisiejszy bardzo jasną skórę przy jasnobrazowych włosach i niebieskich oczach)

Gość ryszarda_P
To zależy czy łatwo się opalasz czy nie. Powinnaś wyglądać ciemniej.

Gość ale co na czym polega
to nawet za dużo! ja jestem brunetką o jasnej, wręcz przezroczystej skórze i już po 3-4 10-minutowych seansach w solarium jestem opalona na brązowo... poza tym jesli masz jasną cerę, to nie powinnaś opalać się tak często!

Gość Dimentowa21***
Ja byłam na solarium 2 razy po 7 minut i jestem baaardzo ale to baaardzo brązowa .Pije dużo soków z marchwii i moze dlatego albo poprostu lampy w tym solarium sa rewelacyjne bo jak pójde na inne to bez efektu.Myśle że spowodzeniem sie ładnie opalisz juz za 3 razem

ryszarda_P - w zasadzie to nie wiem czy łatwo. pewnie gdybym spędzała dużo czasu na słońcu byłabym opalona, no ale to chyba jak każdy. ale np jak poleże kilka godzin na słońcu to wyraźnie widać już ślady od stroju tyle że takie leżenie zdarza sie jakieś 3 razy na cały sezon letni ;) więc zdecydowałam sie na solar

Dimentowa21*** - już po 3? ale pewnie z natury masz bardziej sniadą karnacje, ja jestem bladziuchna :P