Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinga b

W jakiej soli najlepiej moczyc stopy, zwyklej czy sa jakies specjane?

Polecane posty

Gość kinga b

? i wogole mozna moczyc stopy w soli jak ktos ma problem ze zrogowaciałym naskorkiem(suchym), bo przeciez sól wysusza.

Gość niebieskooookaa22
są specjalne sole do stóp- wiesz np. pomarańczowo-szałwiowe(ja mam w takim plastikowym pudełeczku) bo szałwia zapobiega poceniu się stóp- podobnież ;) jak sie wymoczy w takiej mieszance stopy, to potem warto zrobic sobie peeling, ewentulanie szczoteczka i tarka... potem wsmarowujesz krem do stóp, albo masc z vit. A i już! pozd

Gość niebieskooookaa22
p.s. oczywiście można stosowac sól kuchenną :classic_cool: i na "suche" stopy jest jak najbardziej wskazana sól

Gość ale ja czytałam
ze soł własnie wysusza, a ty piszesz ze wskazana

Gość niebieskooookaa22
piszesz że masz zrogowaciały naskórek, więc ja bym zrobiła tak jaknapsiałam, bo trzeba najpierw usunąc ten naskórek, a potem nawilżac i natłuszczac... i stopy powinny bym miekkie i gładkie... innego sposobu nie znam :( mnie sól nie wysusza, jeśli ciebie tak, to mocz w samej wodzie...i rób peeling(są gotowe w sklepach) a potem koniecznie czyms nasmaruj stopy

Gość gość
Będąc w grocie solnej Solana kupiłam sobie sól do moczenia stóp zmęczonych . Jest to naprawdę bardzo dobrej jakości produkt , zawiera magnezowo-potasową sól i odpowiednio dobrane zioła , które wspaniale radzą sobie z problemem zmęczenia naszych stóp . W grotach Solana mają wiele różnych i wysokiej jakości produktów solnych , także na inne problemy ze stopami i nie tylko ( np. sól do stóp opuchniętych , potliwych, itp.) . Warto się tam wybrać lub odwiedzić internetowy solnysklep.pl . Ta sól nie jest droga , na długo wystarcza i naprawdę super działa .