Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znooowu

zawaliło górników

Polecane posty

Gość znooowu

zawaliło górników

Gość figlarna
gdzie?

Gość znooowu
katowice kopalnia staszic

Gość no nie cholera
i znowu będą w radiu grać same wolne żałobne hity ????? O nieeee !!!!! Tylko nie to !!!!!!!

Gość no to będzie fasolka
A linka możesz dać?

Gość no nie tylko trzech
to nie żałoba

Gość znooowu
nie mogę, bo mam to na pasku tvn24

Gość no nie cholera
aaaaaa to spoko. Już się bałam że będzie znów żałoba i w radiu złote przeboje polecą same wolne smętne płakajki typu: brian ferry, roximusic, pol jang czy lajonel riczi

Gość no nie cholera
to jest w końcu załoba czy nie ???

Gość ciągle ich zasypuje
to staje się nudne

Jesteście pojebani żeby takie rzeczy pisać.

Gość no nie cholera
jak była żałoba halemba to w radiuzłoteprzeboje grali same smętne kawałki, aż 5 dni !!! a ja potrzebuję skocznej prawdziwej muzy a nie jakiś żałobnych gówienek !!!

Jakby ktoś normalny chciał przeczytać to tu jest trochę... http://www.tvn24.pl/0,1504086,0,1,wiadomosc.html

Gość jezu
ale chyba na serio nie zrobią żałoby co ???? To by było nieciekawie :( W Radiu Złote Przeboje nie byłoby Disco Party, a to taki super program. Graliby same wolne smętne piosenki o nieeeeeeee!!! Niech lepiej Ci górnicy się odnajdą !!!!!!

Gość jeden nie
żyje więc się racze nie odnajdzie

Gość świeć
nad jego duszą :(

Gość sialalalalala
nie zyje 2 gornikow :( a do tej debilki co wypisuje takie gó...o, ze muzyke skoczna potrzebuje, to mam nadzieje,ze na twoim pogrzebie zagraja cos tak szybkiego,ze zalobnicy beda tanczyc na trumnie, kretynko 😠

Gość ludzie nie mają
za grosz współczucia :] :(

Gość ludzie nie mają
:o

Gość normalna polka
Jak codziennie na drogach ginie kilkanascie osób to nikt nie podnosi larum. Co , górnicy maja całe zycie być lepsi od wszystkich innych ? Skończcie z tymi górnikami bo nie chce się juz tego czytać i sluchac

Gość ludzie nie mają
mnie zasmuca każda śmierć i nikt nie wywyższa tu górników akurat :o

mój tata pracuje na tej kopalni :( jechał na ranną zmianę i mimo że było już po wszystkim to i tak strasznie się o niego bałam...niestety doszło do kolejnej tragedii :( a tym co nieszanują pracy górników i tylko krytykują życzę by choć raz w życiu zjechali na dół i popracowali w takich warunkach. 30 stopniowy upał, brud, ciemno, do tego noszenie ciężkich stalowych elementów...proszę bardzo...ciekawe jak po takiej jednej szychcie byście się wypowiadali o pracy górników.

Gość ludzie nie mają
święta racja

Gość dosyć z górnikami
nich ich do pracy nie zmusza - jak komu sie nie podoba do Anglia i Irlandia czekają

Gość a kto jak nie górnicy
ostatnio walczył o to żeby zyski kopalń wypłacić pracownikom a nie przeznaczyć na poprawę bezpieczeństwa!

Gość koc
dosyć z górnikami- tak zmusza ich sytuacja materialna !!! Anglia czemu ty nie jedziesz jak tam tak różowo !!!????

Górnicy muszą zarobić na całe swoje rodziny...w wielu z tych rodzin pracują tylko oni i oni są jedynymi żywicielami rodziny...taka jest śląska tradycja i choć powoli odchodzi w zapomnienie to nadal takich rodzin tu na śląsku jest wiele...górnicy poświęcają się dla swoich rodzin by zapewnić jako taki byt...wolą pracować w ten sposób niż stać pod budką z tanim winem i użalać się nad sobą...czemu nei wyjadą?? większość tych mężczyzn ma rodziny i jest w wieku koło 40...czy Ty byś opuścił/a kraj i swoich bliskich w takiej sytuacji?? Zresztą skoro tak wysyłasz wszystkich górników za granice to czemu sam/a nie polecisz do pracy?? Przynajmniej w Polsce byłoby jedną niewyrozumiała żmiję mniej...ciesz się że żaden z Twoich bliskich nie jest górnikiem :)

Gość do_suoneczko
wiesz co ? pieprzysz za przeproszeniem państwowa telewizja za czasów Gierka. Czasy sie zmieniły i reszta narodu ma dość górników i ich problemów. Co powiesz np, rodzicom żołnierzy zabitych w Iraku ? albo policjantów , kórzy zginęli na służbie ? Koniec dyskusji, bo wy na śląsku jesteście niereformowalni i tyle.