Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ola88

cos na wargach sromowyh

Polecane posty

nawet nie wiem jak to opisac, nie mam pojecia co to jest, przeszuakalam caly internet, nic nie pasuje, jeden mialam z tydzien temu taki guzek na wardze sromowej, wielkie srednica okolo 0.8 cm i spuchnieta cala warga sromowa, twarde w srodku, bolące straaaaasznie, ale bez zadnej ropy bo kilku dniach zmalalo i schodzi mi z tego miejsca skora, jest jjeszcze ale małe ale dalej twarde w srodku ale sie goi, ale dzisiaj sie budze i na drugiej wardze mam to samo tylko troche wyżej i jeszcze bardziej spuchniete i bolące niz tamto, nie mam pojecia co z tym zrobic i co to jest, nie ma ani czubka zeby to wycisnać , nawet by sie nie dalo bo tak boli, ani nie ma ropy, taki guzek, napisze cos blagam..... Ola

Gość wiolaj
no moim zdaniem to śmigaj do lekarza może to być gruczoł Bartoliniego(jakoś tak się pisze). usuwa się to w szpitalu zabiegiem hirurgicznym ale właściwie to ciekawe czy to ci rośnie czy maleje bo jak maleje to nie gruczoł bo on tylko rośnie!

Gość wiem co dobre
To jakis virus.Tez to mialam. Hascovir czy jakos tak masc jet na to. Ale moze to tez byc uczulenie. Np od plyny do kapieli, do higieny intymnej czy np, proszku dop rania itp.

:) wlasnie wrocilam od lekarza to ropienie zwykle na szczescie :) dzieki za zainteresowanie :)

Gość mponbeee
gin ci da na to antybiotyk i masc...bedzie dobrze, tez to mialam