Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urzad skarbowy

Ludzie to sa swinie jednak, zeby jeden na drugiego donosil w US

Polecane posty

Gość urzad skarbowy

:o jak trzeba byc zawistnym ,zeby takim gnojkiem byc.

Gość to narodowa cecha polaków
zawiść :P

Gość urzad skarbowy
ale oni sobie sami krzywde robia, bo przeciez taki czlowiek musi byc niezle sfrustrowany , ciagle mysli o tym,co ma sasiad, ile zarobil i jak mu podlozyc noge..

Gość myślę że ona
A oszukiwanie na podatkach nie jest świństwem?

Gość urzad skarbowy
to,ze ktos oszukuje, to jego sparwa, on bedzie rozliczonyz tego, on sie naraza na kare, to jest kwestia uczciwoci. Donosicielstwo i zawisc, zazdrosc to jest okropne.

Gość urzad skarbowy
Myrevin, rozwin mysl

--> urzad skarbowy { Myrevin, rozwin mysl } A po co ? Skoro nie zrozumiałeś/łaś , nie warto. ;)

Gość urzad skarbowy
no ludzie mysla,ze to nie jego sparwa, ale to jest jego sparwa.Niech kazdy bedzie fair wobec samego siebie a potem jezeli bedzie mial takie prawo niech rozlicza z tej uczciwosci lub nie innych. Osoba, ktora dosnosi sama ma cos na sumieniu, bo osoba uczciwa raczej by sie do takiego czegos nie posunela. Po prostu ludzie nie moga zniesc,ze4 siasiad ma lepszy samochod. taka jest pogon za pieniadzem dzisiaj.

Gość urzad skarbowy
no to jak nie masz nic wiecej do powiedzenia to idz.

Gość urzad skarbowy
a juz szczytem zlosliwosci jest donoszenie na ludzi, ktorzy mieszkaja za granica bo uciekaaj od wojska. no kurwa, ja tez nie chcialalbym isvc do wojska!!! i zrobilabym wszystko ,zeby nie traw\fic do tego gnoju

--> urzad skarbowy { no to jak nie masz nic wiecej do powiedzenia to idz. } Już idę, dodam tylko że twój światopogląd jest typowym produktem minionej epoki. :P

Gość urzad skarrbowy
Myrevin,za to Ty sam jestes produktem minionej epoki. Moze zosatn jeszcze i pochwal sie swiatopogladem 21 wieku. Obiecuje,ze zrozumiem.

{ Myrevin,za to Ty sam jestes produktem minionej epoki. } :D Nie wybierałem sobie czasu urodzin. Ide stont🖐️

Gość urzad skarbowy
no trudno, stary drab jestes :D a co do minionej epoki, nie uwazam,aby myslenie, ze to zle,ze jeden drugiemu na zlosc robi bylo myslenie minionej epoki. Chciales zasiwecic ,ale sie nie udalo,bo nie potrafisz nawqet udowodnic swoich racji, prowadzic normalnej rozmowy, duskusji.Na tym wlasnie polega inteligencji, by umiejetnie dopasowac sie do otoczenia.Umiec rozmawiac ze wszystkimi.

Gość turluturlu..
uuuuu! Urzd Skarbowy mocno daje.:)

Nie wciągniesz mnie w dyskusje. Masz rację . Czy czujesz się jak byś zaświeciła/ł ? :>

Gość urzad skarbowy
z prędkościa constans biegam wokół osiedlowej piaskownicy z onomatopeicznym brym brym brym na ustach oraz w glinianej dzieży na głowie i rozrzucając za siebie sproszkowane kakao z biedronki udaję żużlowe rozgrywki ligowe

Gość urzad skarbowy
nie wciagne Cie w dyskusje, szkoda, bo lubie dyskutowac a nie rzucac "wielkimi slowami" , ktore wszyscy maja rozumiec, bo jak nie to se ide stont ( stary drab a jaki mlodziezowy slang :D )

Gość urzad skarbowy
no niby podszyw ok, ale juz idz se stont :D

Gość urzad skarbowy
klamiesz, bo wcale tak nie uwazasz, i myslisz,ze co? ze ja to odbiore,ze jestem super, bo mam racej? przeciez nie o to w tym chodzi. Wlazles na topik, nie powiedziales nic ciekawego , po czym niby polazles se stont a caly czas wracasz. :D