Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helaa22

jak to zrobic, zeby sie tak nie narzucac, ciagle nie dzwonic itp?

Polecane posty

Gość helaa22

mam taki problem, mysle, ze za duzo pisze smsow, dzwonie i proponuje spotkania mojemu chlopakowai.czuje sie troche jakbym sie narzucala.jak to ograniczyc, jak sie zmusic do tego, zeby ciagle nie pisac smsmow? jak tylko mam wolna chwile to od razu cos mu pisze..poza tym jestem troche na niego zla i chce zeby nie myslal ciagle ze tylko ciagle za nim latam i sie narzucam.macie jakies pomysly?

Gość jesteś kundlem

Gość suczka z cieczką P

no po prostu znajdz sobie jakies zajecie! Przeciez facet nie moze byc calym twoim zyciem! zajmij sie czyms! np kolezankami!

Gość trueeee
święte słowa. Nie ma nic bardziej żałosnego od zdesperowanej baby :O :O Trochę godności, kobieto !

Obys nie zagłaskała go na śmierć, bo żaden facet tego nie wytrzymie Decyzja nalezy do ciebie :)

Gość Niebieska Frezja
mam taki problem, mysle, ze za duzo pisze smsow, dzwonie i proponuje spotkania mojemu chlopakowai. - twoj chłopak, normalne, ze kochasz i chesz wolny czas spedzic z nim:) czuje sie troche jakbym sie narzucala.jak to ograniczyc, jak sie zmusic do tego, zeby ciagle nie pisac smsmow? jak tylko mam wolna chwile to od razu cos mu pisze.. - jak kochamy to wlasnie okazujemy to, ze spedzamy chcemy spedzac czas z ukichanymi, bo daje nam to szczescie:) sama obecnosci, rozmowa itp:) poza tym jestem troche na niego zla i chce zeby nie myslal ciagle ze tylko ciagle za nim latam i sie narzucam.macie jakies pomysly? - przestan, lata to taka co jets tylko znajomą a ciagle pisze do niego i smarka mu w rekaw, czemu o takiej nikt nie powie gdzie masz gonosc mongole:O czemu sie narzucasz jak cie nie chca? itp:)

Gość Jeżeli ktos jest ...
nahalny to tłumaczenie, że to miłość, że kocha i ... wybacz to smieszne ... Jeżeli kochasz to musisz liczyc się z potrzebami drugiej osoby, a nie myslec tylkoo sobie, bo ja dziękuje za taka miłość. Każdy potrzebuje oddechu, trochę wytchnienia, odprężenia ... dziewczyna, która się narzuca ma przerąbane