Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mualolita

Która z tych pań jest ładniejsza głosowanie

Polecane posty

Gość mualolita
upupup

Gość obie dziwkowate..
sztuczne...solarka...2 kg make up...

Gość Obie Obleśne

Taa... za cukierkowe... Ale co mi tam. W moim guście jest bardziej pani z ciemnymi włosami.

Gość sa bardzo do siebie podobne
pomimo innego koloru wlosow...ale jakby mniej makijazu uzyla to nr...2 jest ladniejsza.

Gość stoje z boku
obie sa boskie ale jak juz mialbym z jedna to nr 1

Gość agresss
obie sztuczne..,ale ładniejsza z ciemnymi włosami

Gość mualolita
:) no sztuczne sa ,ale lepsza chyba 1 moim zdaniem

Gość stoje z boku
aha te twarze i cialo to komputerowo poprawione tak zeby wam (kobietki forumowe) poprawic humor :/

Gość hgggg
pomijając za dużo solarki i tapety oraz typowe podrasowanie komputerowe to pierwsza lepsza

obie to straszne blachary, na zadna z nich nie zwrocilbym uwagi, nie mowiac o checi wiazania sie, porazka. ale oceniajac czysto fizycznie - wyglad, to uwazam ze 1 ma ladniejsze rysy twarzy, 2 jest troche wyzsza i ma ladniejsza figure. 1 ma taki sobie tylek, wyglada mi na lekko plaski w tych dzinsach, 2 zgrabniejsza, ale z geby gorsza. obie jednak solary, blachary...

Gość stoje z boku
zaniedbany nie pierdol nie wierze ze jak by ci ktoras z nich rozlozyla uda to bym nie skorzystal : P nie oszukujmy sie :D

Gość mualolita
upupupu :)

Gość scieptyćna
Ładne sa obydwie,ale fotki obrobione sa w komputerze,ale ogolnie obydwie sa ładne.

Gość nie zazdrosazcze
Gdybysmy je zobaczyli na ulicy to na pewno wtopiiłyby sie w tło,bo na pewno i cere nie maja taka jak na fotkach

Gość ulala Ilo veoj
1 zdecydowanie

Obie jakieś strasznie sztuczne Wygladasja jak manekity Ale jak juz musiałbym któraś z nich bzyknąc to wolałbym blondynę :)

zebys sie nie zdziwil \"stoje z boku\". mialem nawet pare miesiecy taka sytuacje: kolezanka miala grila na ktorego bylem zaproszony, razem tez jej znajomi. nie moglem niestety przyjechac wczesniej wiec pojawilem sie praktycznie jak zostaly 2 osoby, ktore szybko poszly do domu. zostalem, pogadalismy chwile, pomagalem jej sprzatac po wszystkich. nie musze dodawac ze dziewczyna byla niezle wstawiona, ja jeszcze nic nie wypilem wiec trzezwy na 100%,. no i zaczelo sie, panienka zaczela sie do mnie dobierac itd. podobala mi sie wiec z najwieksza ochota oddalem kazdy jej pocalunek. wyladowalismy na lozku i przyznam ze bylo bardzo milo. jednak nie moglem jej najzwyczajniej w swiecie wyruchac, pijanej dziewczyny ktora miala akurat ochote na mnie. troche sie pocalowalismy, troche pomietosilem jej cycuszki :) ale jak zaczela mi siegac do majtek i chciala sciagac swoje to nie pozolilem na to. wiedzialem, ze rano bedzie tego zalowac jak choelra i moge stracic kolezanke,wiec po prostu nie skorzystalem z okazji (choc mialem juz kisiel w majtach :) ). na drugi dzien i tak miala dola,ze sie do mnie dobierala, ale powiedziala mi cos czego nie zapomne -\" ze jeszcze zaden facet nie potraktowal jej z szacunkiem, jaki ja jej okazalem wczoraj i dziekuje mi,ze po prostu nie skorzystalem z okacji gdyz to by ja troche upokorzylo\". do dzis jestesmy swietnymi znajomymi,moze nawet i przyjaciomi (ma juz faceta). powiedz mi, ilu facetow by cos takiego zrobilo? 90% z nich by juz dawno temu wycieralo sufit ze spermy. ale ja myslalem glowa choc bylo to trudne (atrakcyjn byla trzeba przyznac) nie stronie od seksu, bynajmniej, ale selektywnie wybieram kobiety z ktorymi chce sie bzykac. dla mnie to cos wiecej niz tylko spuszczasie sie w dziure. no ale nie zawsze taki bylem, jako nastolatek liczylo sie dla mnie tylko to aby gdzies zakisic, teraz dojrzalem i z chlopca stalem sie mezczyzna i jestem dumny z tego na kogo wyroslem :) czy kazdy z was faceci moze tak o sobie powiedziec?

Gość __olka__
mi się minimalnie bardziej podoba ta pierwsza ale to kwestia typu urody, obie wg mnie są bardzo, bardzo ładne, wręcz piękne a że wyglądają bardzo prostacko, wulgarnie, prymitywnie w tej stylizacji i tak spalone, ot, jak do teledysku disco polo czy do pracy w burdelu to inna sprawa ale może to nie ich wina tylko wymuszonego image zresztą nieważne, natura je łaskawie obdarowała

Gość ksiondzstefanKOPIA
na potrzeby rynku je tak wypiździli, taka polska, takie lasky... :D

Gość __olka__
ja bym takiego zdjęcia, jak tej dziewczyny na różowo, nikomu nie pokazała... fatalnie ujęta twarz, wystający brzuch... bleeeeeeee

Gość ksiondzstefanKOPIA
daj swoje :D sexi gadasz... ;)

Gość co to ma byc
to cos w rozowym :O

Gość ksiondzstefanKOPIA
chyba jakaś zachęta :( dla kupujących , ke ?

Gość __olka__
nieeee... w trosce o twój monitor, żeby nie pękł a tak serio, czasem wychodzę na fotkach super, czasem kiepściutko; ale tak naprawdę sztuka polega na tym żeby zdjęć zrobić masę, wybrać najlepsze i nikomu, pod żadnym pozorem nie pokazywać tych nieudanych

Gość __olka__
może ten rower dodają w promocji...