Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rajstopy

Warzywa, dania z warzyw-w jakiej postaci?

Polecane posty

Gość rajstopy

Jadam malo warzyw, chce zastosowac je w moim pozywieniu codziennym, gdyz cche zrzucic pare kilo.Ale nie umiem nic z nich przygotowac,poza jakąs zupa.Wiem ze niektorzy serwuja takie dania jak:bukiet warzyw(jak to zrobic), nastepnie to warzywa gotowane(jak przyrzadzic i z czym jesc),wogole podajcie jakies przepisy na malokaloryczne dania z warzyw, plisss

Gość o matko i córko...
wszyystkie dania z warzyw sa mało kaloryczne, o ile nie dodaje sie do nich tłuszczu, i sie ich nie smaży ani nie panieruje:)

Gość rajstopy
a moze podacie mi kilka przepisow na dania z warzyw?prosze:(

Gość myślę że ona
Możesz kupić gotowe mrożonki. Co prawda to się dusi na tłuszczu, ale nie ma go tam zbyt dużo. Do tego dodajesz ugotowaną i pokrojoną w kostkę pierś z kurczaka.

Gość a co to jest ten
''bukiet z warzyw'', to jest danie głowne czy dodatek do dania? i jak sie robi?

Gość do myślę że ona
a jakie konkretnie mrozonki polecasz? a nie lepiej swierze warzywa, nadchodzi sezon na warzywa , wiec chyba zdrowsze beda swierze niz mrozone?

Gość o matko i córko...
bukiet warzyw to poprostu mnóstwo warzyw ugotowanych najlepiej na parze, i podanych albo zamiast tradycyjnego obiadu, albo jako dodatek...

Gość a jakie warzywa najlepsze
do tego ''bukietu z warzyw''?

Gość a jakie warzywa najlepsze
a ten bukiet warzyw podany zamiast tradycyjnego dania tzn, podany jako danie to polac czyms, czy tylko ugotowac warzywa na parze i jesc bez dodatkow?

Gość zajrzyj do tego linka
http://kuchnia.o2.pl/przepisy/?id_kat=5 tam jest naprawde mnóstwo przepisów, które też podają ludzie, sa tam komentarze, wiec mozna zobaczyć, czy to chwalą czy nie...

Gość Inezzzzzzzzzzzzz
fajny temat, szkoda, że zapomniany... ja wrzuce kilka przepisów, które dostalam razem z moim super blenderem counter intelligence z terapiasokami.pl : na początek Oczyszczające smoothie z burakiem i pokrzywą 2 buraki pół szklanki liści pokrzywy (ewentualnie: mniszka lekarskiego lub liści jarmużu) jabłko 2 marchewki łodyga selera naciowego 1 cm korzeń imbiru Chłodnik ogórkowo-jogurtowy 2 szklanki jogurtu naturalnego ząbek czosnku pół łyżeczki soli szczypta pieprzu ćwierć natki świeżej pietruszki 2 zielone cebulki łyżka soku z cytryny 2 duże ogórki Zblenduj wszystkie składniki. Podawaj 2 godziny po przygotowaniu.