Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowatu

sandały

Polecane posty

Gość nowatu

Czy sandały nawet te bardzo eleganckie na szpilce ubieramy na gołą stopę czy można na pończochę?,a jeżeli tak to jak sobie poradzić z ciemniejsza częścia palcową rajstop?

NIGDY do sandałków lub obuwia z odkryta stopa lub palcami nie ubiera się pończoch ani rajstop.

Gość Uncle Avy
jeżeli są to sandały z koziej pały skarpetę ubieramy jako izolację

Gość narajata
ja nakładam do kabaretek fajnie to wygląda

Gość nowatu
ale sandały z tymi kabaretkami czy raczej klapki z pełnymi palcami?

Gość nowatu
oczywiscie cały czas mam na mysli eleganckie buty na wysokiej szpilce lub klinie

Gość narajata
sandały na wysokiej szpilce

Gość nowatu
lubię tez założyć gumofilce do kabaretek a następnie udac się na proszoną kolację w wytwornych wnętrzach Hotelu Sobieski

Gość nowatu
ten post powyżej to nie mój....

Gość mała_mi8888
to bardzo ciekawe pytanie. Też zastanawiam się jak będę ubierać się w lato. Do pracy muszę zakładać rajstopy albo pończochy, nie mogę pokazać się z gołymi nogami a w lato oczywiście sandałki na szpilce i co wtedy? Nie wiem jak ja się będę ubierać

Gość narajata
a czemu nie możesz w wakacje do pracy bez rajstopek??

Gość narajata
ja do pracy przychodzę tylko w płaszczu batmana i w tenisówkach z kauczuku po 3,20 kupionych prosto od wietnamców

no właśnie...myślę,że wiele z nas ma takie różne wątpliwości odnośnie połączeń róznych części garderoby...ja właśnie wybieram sie na komunię..ładna pogoda,ale wydaje mi się,że z gołymi nogami to troche niewypada,a nie lubie pełnych butów.Lubię skrajności..albo kozaki albo sandały :)

Gość narajata
batman już się przejadł, a ja nie pracuję - kiepski jakiś ten podszywacz, do pięt mistrzom nie dorasta

mozna kupic rajsotpy bez widocznej czesci ze wzmocnieniem na palce. jak nigdy do sandalkow rajsopty?? a zima jak sie na sylwka idzie??albo do pracy jak sie idzie?? czasami rajstopy to mus. ja mam czarne ponczochy bez wzmocnionych palcow, bardzo ladnie wyglada to na nodze w sandalku :) :P

Gość narajata
ja tam oprócz kabaretek, to nie zakładam rajstop do sandałów, ale jeśli ktoś tak ma , to nie widze problemu, nie razi mnie to i się nad tym nie zastanawiam. Zauważyłam za to , że im bardziej wiejska mentalność, tym większa krytyka dla takiego połączenia.

Gość narajata
najgłośniej protestują pewnie takie, które myślą, że wystające ze spodni stringi wyglądają cool :-P Kurcze! przecież wiadomo, ze lepiej wygląda nóżka w sandałkach bez rajstopek, ale jeśli "bez" nie możemy, to w czym problem? ktoś tak powiedział, więc tak ma być? czy pokazujesz coś wstydliwego?

Gość narajata
myślę, że najlepszy :-)

to teraz inne pytanie mnie nurtujące...czy na komunię wypada isc w szaro-czarnym kostiumie czy raczej w jakims pastelowym (bo biały kolor to raczej zarezerwowany dla dziecka)?

Gość czekoladowy little Joe
tylko wex tych kabaretek na komunie nie zakładaj bo to pasuje na wieczór i nie do kościoła na [pewno

Gość narajata
myślę, że bez różnicy... pastele weselsze, ale idz w tym, w czym Ci do twarzy. biały też chyba może być, nie pomylą Cię raczej z dzieckiem przyjmującym komunię, jak to ponoć jest możliwe w przypadku panny młodej. Więc o ile na ślub nie, to myśle, że na komunię śmiało możesz iść i w białym :-) Ja idę w czarnych szpilkach, spodniach czarnych, satynowej koszulce w kolorze złta/beżu + czarne perły (albo b. ciemny brąz) i czarna torebka :-)

Gość mydelnica
na komunie sie nie musisz odstawiać w kostiumy jak ubierzesz bluzke i spódnicę , to tez bedzie dobrze albo skromna sukienkę

Gość narajata
niby dlaczego nie?? chyba skończyły się czasy, kiedy kabaretki uznaje się za wyzywające?? :-) ja byłam w kabaretkach na ślubie w kościele.