Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okulary

pomóżcie mi dobrać okulary do twarzy zdjęcie

Polecane posty

Gość okulary

niedługo będę się wybierać do optyka po okulary, poradźcie mi, jakie wybrać? skonsultuję to też z optykiem, mam nadzieję że nie trafię na byle jakiego ;) , ale chciałabym wiedzieć, w czym mniej więcej będę wybierać :) oto moje zdjęcie - http://img406.imageshack.us/my.php?image=dowodjz0.jpg

Gość lipfinity
nie nie nie, tylko nie to co powyżej, powinnaś nosić oprawki dość grube, modne i dodają wdzięku :)

Gość Rudra
Proponuje szerokie oprawki, no i zainwestuj w jakiś ładny, widoczny kolor! Niebieski? Brązowy?

zdecydowanie polecam cienkiutkie oprawki-najlepiej ich brak, wiesz, okulary bez oprawek. masz tylko preciki po bokach i na nosku. sa bardzo malo widoczne, jesli nigdy nie nosilac beda idealne bo najlatwiej sie do nich przyzwyczaic

moda szubko się zmienia... na moje oko jakieś delikatne okulary najlepiej bez oprawek. To zależy od tego czy chcesz się wyróżniac okularami czy może chcesz by okulary byłe ledwo zauważalne przy czym ładne i estetyczne do których nikt się nie może doczepic. Najlepiej przejdź się do jakiegoś gabinetu okulistycznego gdzie sprzedają również okulary poprzymieżaj weź z sobą zaufaną koleżankę... powodzenia

Gość okulary
no właśnie mi się zdaje że na mnie wszystkie wyglądają źle :( podobają mi się wyraźne oprawki, ale jak je zakładam to mam wrażenie że to zupeeeełnie nie to... poprzedni okulary miałam w cienkich czarnych oprawkach, prostokątno-owalnych, nie wiem jak je opisać... ;) dzięki wam wszystkim za pomoc 👄

Gość a ja polecam soczewki
sama noszę już chyba 9 lat, i za nic nie zamieniłabym na okulary bo mam dość sporą wadę -4,50

Gość 11111111111111111
ja tak samo jak justus odrazu pomyślałam o takich okularach bez oprawek:)

Gość spioszek
Lepiej kup soczewki i zapomnij o okularach... tak czy siak kiedys zaczniesz je nosic. Sadze ze powie Ci to wiekszość osób które kiedykolwiek nosily soczewki. Ostatni raz widzialem swoje okulary z pol roku temu... :)

Gość tez kobitka
masz uroczą buzie

Gość okulary
dzięki za komplementy ;) soczewek nie chcę, jestem zbyt roztrzepana, niezorganizowana itd, itp...