Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna dupka

jak to sie robi.....POMOZCIE

Polecane posty

Gość fajna dupka

poznalam fajnego chlopaka dzis mam randke tzn.kolacje ze sniadaniem i na pewno pojdziemy do lozka a ja nigdy nie robilam facetow laski.powiedzcie jak dobrze ssac fiutka.

Gość z wyczuciem

Gość fajna dupka
tzn.jakkkkkkkk

Gość ajjjjj
ile masz latek? powli rozpinasz mu spodnie dotykasz jego członka żeby go poniecić ale nie wsadzajj go sobie od razu do ust ;D po dłuższej chwili całuejsz go od szyji w dół po brzuchu itd i zbliżasz sie powoli do jego członka;) bierzesz do ust liżesz ssasz i co tylko przyjdzei Ci do głowy i co sparwi CI przyjemność:) poza tym moze tylko bedei chcial sexu a nie loda:p

Gość fajna dupka
no tak ale ja mam ochote zeby mnie wylizal,wiec trzeba bedzie odpacic pieknym za nadobne

Gość martuska507
przedwczoraj mojemu chlopakowi pierwszy raz w zyciu robilam loda. powiedzialam mu zeby mi mowil czy wolniej czy szybciej itd dalej. ogolnie lod mu sie tak spodobal z powiedzial ze mam to robic przy kazdej mozliwej okazji... a jak on bedzie wolal loda od sexu???

Gość fajna dupka
no a ile macie lat,bo ja niecale 15....musze sie postarac bo wszystkie kolezanki smieja sie ze mnie ze jestem dziewica.....

Gość ajjjjj
No to rzczywiście koszmar być dziewicą w wieku 15 lat :o ja mam 22 a loda peirwszy raz robiłam w wieku chyba 29 a i tak się facet nie kapnął ze to moj 1 raz i powiedzial,ze bylo świetnie ;D

Gość ajjjjj
*19 przepraszam :p

Gość ja wredna
zapytaj mamusi!!!!!! dzieci wezcie sie do nauki na sex jeszcze przyjdzie pora

Gość z wyczuciem
masz 15, młoda jesteś:) Musisz koniecznie zaczynać od robienia laski? Żeby to robic to przede wszystkim facet musi byc czysty. Ja mysle, że na to masz jeszcze czas, wogóle na sex masz jeszcze czas. Przemyślałaś to sobie? a co się stanie jeśli zajdziesz w ciąże?? zakończy sie Twoje wspaniałe zycie nastolatki. Nie zycze Ci tego oczywiście Przmyśl to sobie pozdrawiam

Gość mnie bardzo kreci
Po co w ogole piszesz tutaj i w ogole kto Tobie dal dostep do kompa?Idz lepiej sprawdz czy barbie nie ma mokro...-niecale 15 lat-przystopuj i nie sluchaj kolezanek.TY to TY,no nie?

Gość fajna dupka
no tak ale nawet moja mama twierdzi ze 15 letnie dziewice to przezytek.....

fajna dupka - napisałaś poznalam fajnego chlopaka dzis mam randke tzn.kolacje ze sniadaniem i na pewno pojdziemy do lozka a ja nigdy nie robilam facetow laski.powiedzcie jak dobrze ssac fiutka a twoi rodzice pozwalaja na to zebys nocowala poza domem??? a gdzie spedzicie noc?? u niego??? a co z jego rodzicami??? dzieci co sie z wami dzieje to nie odpowiedni wiek na sex!!!! NAUKA NAUKA I JESZCZE RAZ NAUKA!!!!!

Gość W TAKIM RAZIE

Gość W TAKIM RAZIE
TWOJA MATKA TO TEZ ZDZIRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tylko dobrze wargami zęby zakryj mi wczoraj tak przejechoło po wacku kłami ałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł ale powinnaś sie jednak wsczymac przynajmniej do 17

Gość fajna dupka
z niczym nie bede sie wstrzymywac......jutro napisze jak bylo,,,,,,,,,,milo......a moj facet nie jest zadnym malolatem bo ma 19 lat i juz co nieco wie na temat sexu.gdybym byla za mloda to chyba logiczne,ze by sie ze mna nie umowil.no nie......

Gość fajna dupka
aha i jeszcze jedno to u mnie spedzimy nocke,bo chatke mam wolna gdyz rodzice pracuja za granica,a nasza gosposia konczy prace o 18.00 i caly dom jest do mojej dyspozycji.