Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybory misia

Pokażcie swoich mężów!

Polecane posty

Gość myśle że
piąteczka---przyzwoity :)

Gość Justyna 5X83
a ja bym wam chciala pokazac swojego, mysle ze nie byloby zarzutow co do jego dresiarstwa i kazda by przyznala, ze jest wzglednie znosny, bo sie polowa dziewczyn na roku za nim uganiala, ale gdyby sie dowiedzial, to chyba by sie ze mna rozwiodl:( zreszta, teraz juz nie jest taki apetyczny jak na studiach, brzuszek mu urosl, maszynki do golenia unika, ale i tak uwielbiam jego usmiech i moge wpatrywac sie w niego godzinami. ujrzyjcie go oczami wyobrazni: 183cm wzrostu szatyn duze, brazowe oczy pelne usta szerokie bary zgrabny tyleczek i nogi czasem przypomina mi Keanu Reeves'a, tylko ma subtelniejsze rysy, wieksze oczy, ladniejszy nos i szersza zuchwe:) a jak ktora oglada "jestes moim zyciem" to ten adoptowany syn martina jest niesamowicie do niego podobny;) tyle ze moj nie ma takiej grzywy i jest wiekszy... co do faceta achy, oczy ma swietne, uwielbiam niebieskie oczy, ale ogolem to nie jest w moim typie, evi meza nie widac dokladnie wiec nie oceniam, cialko ma ladne.

Gość _acha_a mi się Twój facet
bardzo podoba :) fajnie na nim oko zawiesic no ale w sumie nie dziwie sie ze masz takiego meza bo według mnie jestes bardzo atrakcyjna sama nie jestem brzydka:P i chyba dlatego potrafie komus urode przyznac pozdrawiam

Gość podnoszeee
hopaaaa

Abigejl gumecka---a ty czasem nie chciałas sie pochwalic swoil, niby to pod pozorem rozbawienia? żene nie mam sie czym chwalic,jest na fotkach ale za wiele na nich nie widac wiec milego ogladania jestem ciekawa po co ktos wymysla takie teamaty jak potem sam nie pokazuje tego o czym jest mowa???

Gość a która
gumecka niezły ;) ale i tak Łukasz Aski dla mnie ma to coś . no ale Aska tez fajna a Julka ? ta to dopiero dżaga bedzie ;)

Gość poooodnosimyyy
karna ładne masz włosy

Dzieki za komplement na temat wlosow.Mam krecone, ale czasami wolalabym miec proste.