Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bylam-szczesliwa

Julka miałaby rok i 4 miesiące.

Polecane posty

Witajcie! Przperaszam że tutaj jestem z dość przykrym tematem A raczej chciałabym się dowiedzieć czy istnieje duże ryzyko bycia bezpłodnym po stracie dziecka (poronienie) Od tamtego czasu staramy się o dziecko. Ale nic...

Gość dwftgdewsgfr
ponów

Witaj ja swoje dziecko straciłam 36 dni temu . był to 8 tc . tez byłąm ogromnie szczęśliwa ... niestety szczęście zamieniło się w rozpach w kilka godzin:( teraz jestem na etapie takim ,ze kończy mi się @ który przyszedł jakby nigdy nic dokładnie miesiąc po zabiegu... bardzo się z tego ciesze bo to znaczy ,że organizm doszedł do siebie i mamy zamiar od maja zacząć staranka . mi lekarz powiedział ,że jestem zdrowa i bede miala slicznego bobaska . o zadnej bezplodnosci po poronieniu nigdy nie slyszalam ani nie czytałam wiec się nie martw:)a nawet więcej. z tego co ja wiem ,to po poronieniu bardzo łatwo zajść w ciążę bo organizm jest na nią nastawiony :) ale jak jest powiem Ci za miesiąc:) być może to Twoja psychika stanowi barierę... może nie jesteś jeszcze psychicznie przygotowana na kolejna ciążę... a może po prostu za bardzo tego chcesz i się na tym skupiasz. przestań o tym myśleć a zobaczysz że wszystko potoczy się błyskawicznie:)

nie wolno sie smucic i tak myslec, ja stracilam moje bliziaki w 9 tyg w styczniu tego roku bylam starsznie zalamana , pozbieralam sie mam wspanialego lekarza dal mi duzo rad i wskazowka a teraz mam w sobie 10 tyg bobaska i ma juz 2,5 cm jak bedziesz chciala pogadac to wskoc na gg 8689089 trzymajice sie trzeba wierzyc

Gość Nie załamuj się
Nie załamuj się ;)) Jeszcze Ci się poszczęści. Będziesz mamą ;)) Trzymam Za Ciebie kciuki ;))

mojqa znajoma poronila a teraz ma juz trojke dzieci w tym blizniakow..a w rodzinie nikt nigdy ich nie mial. i czy to nie dar bozy?

Gość juliajuliajulia
to smutne... jestem w 5tc i bardzo sie boje, żeby mnie tez to nie spotkało

byłam-szczęśliwa znam bardzo dużo dziewczyn które po poronieniu zaszły w ciążę (w tym ja sama, ale ja o dziecko się starałam dopiero 9 lat później, bo wtedy zaraz nie chciałam) więc nie powinnaś mieć problemów, z drugiej strony jak byś miała jakieś problemy mogę Ci później powiedzieć co zrobić żeby ich nie było i co zrobić żeby Dzidzia urodziła się zdrowa i żeby się sytuacja nie powtórzyła (chociaż to mało prawdopodobne).

Moja mama poroniła pierwszą ciążę - miała wtedy 21 lat. Jak sama mówi, zablokowała się psychicznie po tym zdarzeniu. W ciążę udało jej się zajść po trzech latach - oto jestem. Mam jeszcze dwóch braci. Nie załamuj się. Próbuj.

Siostra mojego męża poroniła pierwszą ciąże, a dziś jest mamą czwórki dzieciaków :)