Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magdziura

jakoś nie rozpaczam ze nie mam jeszcze dziecka jak inne

Polecane posty

nie szaleje na widok matek z wózkiem nie odladam sie za dziecmi, bo wiem zwe i na mnie przyjdzie pora, ale nie szaleje jak inne ze musze miec juz dziecko (choć mam instynkt )i miło mi sie robi jak mysle jaka bedę matką ciesze sie na mysl ze ciaza przedemną, ale nie mam czegos takiego ze juz musze byc w ciazy,,,,,nie jestem w goracej d\\wodzie kapana.

Gość no i ....
kogo to obchodzi jaka jestes

Gość cieszymy sie razem z toba
:/

Gość _d_
bo pewo nie planujesz ciazy jeszcze :) Te wszytskie dziewczyny,ktore tu jak piszesz szaleja, zaplanowaly i czekaja czasem bardzo dlugo... wiec kazdy ma prawo przezywac na swoj sposob czekanie na upragnione dziecko - i nie do konca nazwalabym to szalenstwem... bo to moze kogos obrazic... trzymaj sie cieplo :) powodzenia!

Gość to tak...
...jakbyś bardzo chciała zjeść czekoladę a nie mogła

magdziura mi się wydaje że masz całkiem logiczne podejście do sprawy na każdego przyjdzie czas ja chciałam urodzić dziecko jak miałam 27 lat i faktycznie wtedy bez problemu mi się udało zajść w ciąże i potem 9 m-cy później urodzić zdrową córę czasami właśnie inne dziewczyny ,ają problem z zajsćiem w ciąże bo za bnardzo tego chcą gratuluję Ci takiego podejścia do sprawy :D a mogę wiedzieć ile masz lat?

Gość _d_
... niestety problem w tym, ze nie zawsze sie nie da, bo sie bardzo chce...