Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak to właściwie jest

Czy duży temperament u kobiety przeważnie idzie w parze z większą łatwością?

Polecane posty

Gość Jak to właściwie jest

Czy kobiety o dużym temperamencie zawsze przeważnie wykazują te cechy: wczesna utrata dziewictwa oddzielanie seksu od miłości i nie potrzebowanie jej do współżycia z kimś bardziej częste zmiany partnerów oddawanie się przygodom seksualnym szybsze wchodzenie facetom do łóżka, nawet na pierwszych spotkaniach?

Gość malinka_od_jego_ust
ja mam gorący temperament, ale nie można powiedzieć, zebym była łatwa ;) seksapil mam i wiem co z nim zrobić :P nie jestem desperatka, żeby dac każdemu :P:P:P

Gość nie wiem ale
to nie takie proste... np: dlaczego z jednym partnerem kobieta ma orgazm a z innym nie? czy czeste, przypadkowe kontakty seksualne naprawde maja zwiazek z temperamentem czy moze sa przejawem autodestrukcji(grozi to przeciez hiv czy niechciana ciaza ), srodowiska w ktorym sie wychowala dana osoba, czy kobiety ze srednim temperamentem nie chodza na pierwszych randkach do lozna z facetem ? (i to nie dlatego ze je nosi tylko glupie sa i maja dziwna strategie)...???? Albo czy nie zmieniaja czesto partnerow bo nie potrafia sie wiazac ? To chyba nie w temperamencie tkwi przyczyna

Gość Lolita_
coś w tym jest ;)

Gość 40letnia
Mam duzy temperament od zawsze,ale w życiu 2 partnerów z własnego wyboru;).Chyba jednak nie idzie w parze:)

Gość nie udaje cnotki niewydymki
NIe trzeba byc desperatka aby isc na pierwszym spotkaniu z facetem do łozka.UZMYSŁOWCIE SOBIE WRESZCIE,ZE NIE KAZDA KOBIETA KTORA IDZIE Z FACETEM NAWET NA PEIRWSZYM SPOTKANIU DO ŁOZKA I ,ZE MA WIECEJ PARTNEROW SEKSUALNYCH JEST KOBIETĄ ŁATWĄ.Ja mam temperament i mam wielu partnerow seksualnych i nawet ide z facetem na pierwszym spotkaniu do łóozka a,le nie robie tego bo jestem łatwa tylko po prostu lubie seks i jezeli mam ochote na faceta to nie mam zamiaru udawac cnotki niewydymki.Kobieta łątwa moim zdaniem to tak ktora seksi sie z kazdym kto na nia ma ochote.Ja sobie facetow wybieram .

Gość do nie udaje cnotki niewydymk
ale faceci i tak cie maja za latwa i zaden szanujacy sie nie pomyslalby o tobie powaznie

Gość nie udaje cnotki niewydymki
:-) a co mnei obchodzi co o mnei mysli facet:-) ja takz emoge sobie o takim facecie pomyslec ,ze jest łatwy bo dał mi sie uwiesc do tego takiej brzyduli :-)

Gość bruneta
No, ale to będzie zwykły seks nic specjalnego. Nie docenia się czegoś co zdarza się przez przypadek lub nagle tak jak czegoś o co się stara czego się pragnie i na co się czeka. A tylko mało inteligentna dziewczyna pójdzie od razu do łóżka z facetem z którym chciałaby później być.

Gość najlepsze sa kobiety
o niezbyt duzym temperamncie, co sexu az tak tak bardzo nie lubia. bo sa porzadne, cnotliwe i nie prowadza zbyt bogatego i burzliwego zycia seksualnego

Gość papatki
Co za brednie. Najwięcej temperamentu wykazują ciemnoskóre kobiety. Są bardziej bezpośrednie niż białe i ekspresyjne emocjonalnie. Nie trzeba doszukiwać się co taka myśli i skrywa gdzieś daleko w swoim sercu. Ja nie żyję po to aby szukać odpowiedzi a znać odpowiedź. https://i.pinimg.com/originals/e4/56/52/e4565264f617a61805f3cc0c75a9fbe5.jpg

Gość gość
Im większa ilość partnerów u kobiety tym nizsze IQ.

Gość gość
Bzdura. Takie kobiety są świadome swojej ceny.

Gość gość123543
Ja bym powiedział inaczej, im większe IQ u faceta, tym większe szanse, na duża ilość partnerek seksualnych... A z pytaniem zawartym w temacie się zgadzam, choć pewnie istnieją zagorzałe katoliczki, które z powodu wiary powstrzymują się od seksu. Wtedy seks może być tylko z małżonkiem... Pamiętajcie, ze kobiety maja takie same potrzeby jak faceci, tylko kultura wymusza na nich ukrywanie swoich potrzeb...

Gość gość
Ja bym dodała, że wysokie IQ faceta jest kluczowe by partnerki nie były pustymi lalami z dziurkami.

Gość gość123543
16:15, ja bym powiedzial, ze średnie wystarczy, ale musi za nim pójść w parze mądrość życiowa...

Gość gość
To oczywiście też. :-) Plus umiejętność zainteresowania.