Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooooooooooona

czy to okres czy plamienie ciążowe?

Polecane posty

Gość oooooooooooona

dziewczyny, co oznacza takie skrócenie okresu? Kiedyś miałam 5-cio dniowe miesiączki. W 2006 poroniłam, miałam zabieg czyszczenia, i od kilku m-cy mam okresy skąpe. A ten teraz to juz zupełnie dziowny: w niedziele się zacząła, trochę sie polało, wczoraj niby był, ale jedna podpaske zmieniłam, a dzis już prawie nic. Uprawiałam seks w dni płodne bez zabezpieczenia, ale to chyba jednak nie jest ciąża, skoro tak to wygląda. Tak bym chciała miec dziecko, już mi ręce opadają. Czy ja mam cos po tym zabiegu nie w porządku? Poradźcie...

Gość oooooooooooona
sorry za literówki

Gość oooooooooooona
ale co to może oznaczać?

Gość oooooooooooona
czy któras z was ma podobne doświadczenia, albo po prostu wie coś o tym?

Gość oooooooooooona
hej

Gość autorkawww
proszę, pomóżcie mi. czy któras z was miała podobne skrócenie okresów?

moze byc problem z budowa endometrium podczas cyklu i stad moze byc taka krotka i skapa@, no chyba ze jestes w ciazy

Gość autorkawww
małolepsza, ale co to dla mnie oznacza? nie będę mogła zajść w ciążę? Przecież endometrium jest ważne dla zagnieżdżenia się. Przedtem, na usg było niby endometrium normalne. czy to wina hormonów?

tylko spekuluje,bo przeciez endo zluszcza sie podczas@,ale pojdziesz do gina to sie dowiesz o co chodzi, spokojnie, a moze jestes akurat w ciazy, tak czy siak musisz sprawdzic o co biega, nie martw sie, napewno jest jakies logiczne wytlumaczenia, pozdrawiam idz jak najszybciej do gina, bo po co masz sie stresowac

Gość autorkawww
jesteś z tego samego rocznika, co ja.

Gość autorkawww
ale dziewczyny, czy w ogóle dwu, trzy-dniowe okresy są normalne? tzn - pierwszy dzień trochę, drugi niby normalnie, ale z jedną zmaina podpaski i trzeci w zaniku?

trzy- dniowe to chyba norma, nie zamartwiaj sie, lekarz powinien rozwiac twoje obawy, rocznik 75 szlachetny:D

Gość autorkawww
ale ty już jesteś chyba w ciąży, z tego, co widzę, a ja jeszcze nieeeeeeeeeeeeee. :-(

Gość autorkawww
oj, sorry. w takim razie życzę szybkiego zaciążenia. jedz olej z wiesiołka w kapsułkach i kochaj się 11, 13, 15 dnia cyklu. będę trzymać kciuki, żeby się udało :-)

Gość autorkawww
a skąd wiesz, że masz owulację w 15 dc? ja zawsze obstawiam na 13 i wtedy mam ból

Gość autorkawww
owulacyjny

nie ma sprawy, nie ma za co przepraszac:D kochana jz juz gdybym policzyla ile tego bzdiewa wiesiolka sie nalykalam i roznych innych medykamentw to juz apteke moglabym otworzyc, ale spoko czekam, wszystko w soim czasie:D

Gość autorkawww
a tak, to ty chyba m.in. radziłaś mi na innym topiku, gdzie się zwierzałam, że kochałam się w 9=tym i 15 dniu cyklu. I nic. tzn. dostałam okres, ale właśnie taki. załamałam ręcę i się chyba też.

u mnie to jest glebsza historia, mam monitoringi, suwak mi sluzy jedynie do patrzenia, ktory dzien cyklu, bo zawsze zapominam:D zycze ci powodzenia, ja juz smigam spac, do pogadania innym razem, jak chcesz zajrzyj kiedys na staraczki,pa

Gość asica kocica
miałam załozyc taki topik:D tez zaczał mi sie okres w niedziele, skapiutki jak nie wiem co a bolało mnie:o całą niedziele w łózku przelezałam łykajac nospe, drugi dzien tez duzo skąpszy niz mam normalnie, tez mnie brzuch niemiłosiernie bolał, dzisiaj juz praktycznie koniec i okresu i bólu, a jest 3 dzien. Okres dostałam za 26 dni, kochałam sie w dni płodne ale z gumką wiec raczej mało prawdopodobne ze to ciaża, jakis taki popaprany okres, jak myślicie?

Gość autorkawww
asia kocica jak z gumką to nie ma szans na ciążę, nawet nie żartuj. Ja miałam wlew do środka (sorry za słownictwo, ale juz mam dość) kilka razy w dni płodne i nic. Dl;atego załamuja ,mnie posty kibitek, które w gumie i z tabsami i w czasie okresu a jeszcze sie boją, że zaciążyły...

Gość autorkawww
ale to oczywiscie nie aluzja do ciebie. to mamy okresiki w tym samym czasie

Gość autorkawww
Kobiety, przepraszam, że jestem monotematyczna, ale doradźcie mi jeszcze coś. Może macie jakieś prognozy dla takich okresów jak mój obecny. Z czego to może wynikać? sutki mnie nie bolą, mdłosci nie mam, więc raczej jakiś problem ginekologiczny

Gość autorkawww
up

Gość autorkawww
hej...