Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeden taki

napalone kobietki

Polecane posty

Gość jeden taki

musze przyznac ze kobiety staja sie coraz bardziej napalone i wyzwolone juz mlode dziewczyny wiedza czego chca i kasekwetnie do tego doza.facet nie musi wiele robic.laski same pchaja sie na bagiete.13 latki potrafia zaczpic starszego goscia i flirtowac z nim a na imprezach czasem nie wiesz czy przypadkiem niedupcysz chetnej gowniary,ktora wyglada na pelnoletnia.troche to przykre patrzac na kobiety ktore sie szmaca i coraz trudniej znalezc pozadna zone.ktora ci bedzie wierna i nie wyjechana przez twoich kumpli.uosobnienia prawdziwej kobiecosci delikatnosci i piekna gdzie jestescie.czy jeszcze isniejecie w tyn szalonym swiecie.

Gość ....... a ja......
czasem chce sie poderwac jakoms piekna laske.niestety do okola so same kurwy i wampy.

Gość hgfe
ja ma m 24 lata i jestem prawiczkiem

Gość Prof.Doc.DrHab.Zofia
Ja jestem tym uosobieniem piękna, kobiecości i w ogóle, a co? O co chodzi?

Gość dobry mazz
a ja mam 40 lat zone i romans za soba.wyjazd sluzbowy mila laska i stalo sie.przypuszczam ze gdyby nie byl a taka mila i otwarta to nie zdradzil bym zony

Gość niuł brend
hahaha, trudno znalezc pozadna zone, powiadasz? to ja ci powiem, ze pozadnego faceta/meza jeszcze trudniej. nie chcialabym faceta, ktory wloczy sie noc w noc po klubach i dupczy jakies gowniary nieznanego pochodzenia. w ogole, to co ci przeszkadzaja pewne siebie i wiedzace czego chca kobiety? facet moze pieprzyc na potege, a kobieta ma byc najlepiej dziewica wierna jednemu facetowi, taa? no to ladne mamy rownouprawnienie. chore i zacofane poglady masz, jeden taki.

Gość niuł brend
heh, dobry maz, no jasne, zwalaj na laske. prowokacyjnie sie pewnie zachowywala, ubrala sie za skromnie na pewno i to wszystko jej wina oczywiscie. dodaj tylko, ze nie wiedziala, ze jestes zonaty, a poza tym, to ty jestes zonaty nie ta laska, wiec to ty pilnuj swojej wiernosci malzenskiej.

Gość niuł brend
co za idiotyzm, byla mila i otwarta i przez to zdradzil zone, loooooooooooooooooool.

Gość a ja sie z toba nie
zgadzam bo wyzwolona nie znaczy latwa.jasne ze nie chcialabym miec takiego goscia co wali wszystko co sie rusza.sa meskie i damskie kurwy chcesz to masz rownouprawnienie.

Gość ale to fakt
i nie ma tak ze trudno znalesc pozadna zone i tak samo jest z pozadnym mezem.mamy 21 wiek era seksu to co bylo zakazane i wstydliwe przez szereg lat stalo sie teraz czyms normalnym.czlowiek nie wstydzi sie swojej seksualnosci bo to ludzie.kazdy jednak powinien miec jakis umiar i odrobine rozsodku.wedlug mnie seks nie jest zly ani czyms zakazanym.jest jednak bezwartosciowy jezeli jest uprawiamy z przypadkowym partnerem.dla mnie to dowod i zapewnienie tego ze jest sie slaba i pustym czlowiekiem.

do \'a ja sie z toba nie\': a gdzie ja napisalam, ze wyzwolona to to samo, co latwa?! sa meskie i damskie kurwy. i co? co na tej podstawie chcesz powiedziec? ze jak sie zdradza zone, to maz jest spoko, tylko ta, ktora przelecial jest damska kurwa? ze wszyscy ludzie w nocnych klubach, to kurwy damskie i meskie? precyzuj swoje przekonania, bo rozne rzeczy mozna wnioskowac z tego, co piszesz.