Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balbina malina

nie warto ufac

Polecane posty

Gość balbina malina

Chcę sie po prstu wygadac, może będzie mi lepiej. Dziś widziałam jak koleżanka wysyła przez gg wiadomoc dotyczaca mojej osoby. Wiadomośc ta była bardzo nieprzyjemna i bardzo mnie uraziła. Ale najgorsze w tym wszytskim jest to, iz ta koleznaka jest moją znajomą od kilku lat. Notabene dostała tą prace dzięki mnie, pomogłam jej sie zaklimatyzowac ( przyjechała z innego miasta), do tej pory wszedzie ja woziłam (nie ma swojego samochodu), pomagałam jej we wszystkim. Wkurza mnie to ze dałam sie tak w konia zrobic, ze byłam taka ufna. Zastanawiam sie czy ludzie potrafia docenic pewne rzeczy? Przykro mi niesmowicie, chciałam jak najlepiej- nieba bym jej uchyliła. Kolezanka zorientowała sie ze przeczytałam wiadomosc i wysłała mi smsa z przeprosinami, ja głupia odpisałam jej an sms wygarniajac jej wszytsko. Teraz mnie jeszce sumienie za to dreczy. Czuje się strasznie,a cos w srodku boli i kłuje niesamowicie. Chciałam sie tylko wygadać.

Gość sadasdasd
i dobrze Ci tal

Gość wcale sie nie dziwie
że Ci przykro,też bym przeżywała gdybym znalazła się w takiej sytuacji,poza tym uważam że nie powinno dręczyć Cię sumienie ,ciężko w takiej sytuacji udawać że nic się nie stało.

Gość balbina malina
jutro też ide do pracy. Nawet nie wiem jak sie zachowac, udawac ze nic sie nie stało czy ignorować ta osobe? Kurde jakie to zycie jest niesparwiedliwe

Gość E-psik
Co takiego fatalnego napisała?

Gość anita34
a moze ta kolezanka jest zazdrosna o cos

Gość balbina malina
napisała cos z pełna złosliwoscia w stosunku do moejej osoby. Zreszta nie wiedziałam z ew tym wieku mozna sie jeszce bawic w obgadywanie. Zazdrosna?? Moze... Tylko ze raczej nie ma o co

Ja bym ją zaczęła ignorować... Skoro tak jej pomogłaś, a ona się odpłaca takim czymś to dziękuję, ale rezygnuję z takiej znajomości

Gość balbina malina
im chyba tak zrobie:( smutno mi jak cholera, ale no cóz. Moze mi sie uda

Gość anita34
porozmawiaj znio w cztery oczy i nie wymikaj przy rözmowie bodz stanowcza

Gość balbina malina
anito, ale o czym mam rozmawiac? Co jej pwoiedziec? XZe dla mnie jest nikim? Boli mnie rózniez to ze nie przeprosiła mnie w cztery czy tylko smsem.

Gość zemsta jest slodka

Gość balbina malina
zemsata??? jaka? mam ukrasc jej dokumety? Jakos nie przemawia to do mnie.Zeszta nie chce znizazc sie do jej poziomu.

Gość anita34
to co zrobila jest ochyda z jej strony nie mow jej ze jest ci smutno tylko ze swietnie sie czujesz ze tak wyszlo bo oddawna czulas odniej nieszczerosc zapec jo w kozi rog ibodz goro

Gość balbina malina
myslisz ze tak bedzie lepieje? Lepiej niz powiedzenia, ze mnie to zabolało? Moze masz racje, jutro zobacze. Dzieki wszytskim za rady

Gość balbina malina
dostałam od niej smsa, ze bardzo załuje i ze nie chciała tego. UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF te baby

Gość anita34
jesli ona jest nie szczera to bedzie zadowolona ze jest ci smutno pszeciesz oto jej chodzilo

Gość anita34
musisz byc twarda bo znowu ci wykreci numer

Gość balbina malina
mas zracje i tez tak zrobie. Po prostu ignorant zupełny!

Gość balbina nie martw się
w pracy dzieją się z ludźmi dziwne rzeczy.. Moje koleżanki z pracy są koszmarnymi wrednymi trolami Ale fakt że to nie ja załatwiałam im pracę. Ale atmosfera w pracy tworzy różne chore sytuacje. Nie jestes sama

Gość wssssssssssssssss
o Boze ja miałaidentyczna sytuacje jak Ty!!!!:(