Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość merry777

czy ktoś zna zespół pulsar z baniochy??

Polecane posty

Gość merry777

Witam, czy ktos zna zespół pulsar z baniochy i mógłby się podzielić opinią?

Gość zapomnij
:o takie samo badziewie jak Camel :o

Gość fazzi81
Ja bylem na weselu jak grali i bylo super.Przedewszystkim graja na zywo maja perkusje saxofon,robia krutkie przerwy i bawia przy stolach.Ten ktory napisal ze to badziewie pewnie mysli o innej kapeli lub jest czlonkiem dwuosobowego zespolu hi hi i specjalnie robi im zla reklame bo zazdrosci ilosci imprez ktore graja w sezonie.

Gość okular z dioptrią
a fazzi jest członkem tej cienkiej kapelki :-p nie musze im niczego zazdroscić:-p przypadkowo bylem na weselu w Piasecznie gdzie graliście,więc nie opowiadaj ludziom glodnych kawalków.Bębny stoja,ale czy ktos na nich gra ? :-p saksofon takze wisi na szyi jednego z Was,ale wszystko idzie z MD :o I Ty fazzi o tym wiesz !!!

Gość ja jestem z piaseczna
walcie nazwami, to sie posmieje :D

Gość baśek
Jak się nic nie gra tzn.Można Dużo i zawsze to samo powtarzać.

Merry 777 jesli jestes zainteresowana kapela Pulsar to zadzwon i umow sie na probe(to nic nie kostuje)nie pytaj o zdanie pseudo znawcow oni tylko dobrzy sa w wypisywaniu glupot.Tak jak tu jeden sie uwzial zmienia nicki i pisze rozne dziwne rzeczy o ktorych sam nie ma bladgo pojecia.

MD to MiniDisc :o A kapeli z Baniochy sie nie bierze.Wszystkie oprócz tych z Baniochy i oczywiscie oprocz zespołu Camel ... :o

Gość madrell
czy ktoś był na weselu z tym zespołem? byłam na probie i rzeczywiście grali na weselu ale po tych postach mam pewne wątpliwości

Gość madrell
sorry "grali na zywo"

Gość dołączam
09:13 Ania w Ja byłam juz na dwuch weselach na których grali ,w zeszłym i w tym roku i napewno grali na żywo. W tym roku doszła do nich jakaś panna co jak dla mnie jest plus, bo w zeszłym roku tego mi u nich brakowało.

Gość martucha1979
znam - za dlugie przerwy, za bardzo discopolowy repertuar, same starocie jesli chodzi o piosenki obcojezyczne

Gość sprawdziłam
Nie rozumiem człowieku czemu piszesz tu takie brednie. Po twojej wypowiedzi troszkę zwątpiłam i zastanawiałam się czy warto w ogóle jechać do nich na próbę, no ale że już byłam umówiona to pojechaliśmy. Zostaliśmy bardzo miło zaskoczeni! Grają i śpiewają naprawdę super!!! Więc teraz ewidentnie widzę że ty po prostu robisz sobie reklamę obrażając innych. Co to za problem zmienić pseudonim. Tak czy siak PULSAR będzie u nas grał!

Gość wątpliwości
sprawdzilas bo pewnie sama "spiewasz" w zespole i jak sama napisalas latwo zmieniac pseudonimy Nikt mnie nie przekona do tego zespolu po tym jak w zeszlym roku bylem na probie - gra (na probie) byla na zywo ale za to spiew i grane utwory pozostawiaja wiele do zyczenia. Dobrze ze zdecydowalismy sie na inny zespol

Gość gab
a ja polecam

Gość gab2
odradzam - tylko tyle

Gość Marcel123
Byłem na 1 imprezie gdzie grał ten zespół. Dla mnie bomba. Zwłaszcza gra za stołami z akordeonem. Ogromny pozytyw

Gość nieufny
Super zespół. Byłem na weselu na którym grali jakiś rok termu. Wtedy mi się podobali, ale to co usłyszałem w tym roku w Krzakach - poprostu WOW. Odświeżyli trochę skład (nowy basista i perkusita) i tera wymiatają na całego. Zarabiście

Gość gość
tak, godny polecenia ale najlepiej samemu posłuchać na you tubie i wyrobić sobie opinię

Gość gość
Polecam wszystkim którzy szukają kapeli grającej na żywo. Zrożnicowany repertuar, dużo dobrej zabawy. www.zespolpulsar.pl