Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomaszko

Jak przekonać dziewczynę zeby zaczęłą golić ręce i uda

Polecane posty

Gość Tomaszko

Bo nie goli tych miejsc :( Aż się boję co może mieć pod majtkami :( Spotykami się miesiać, fajna dziewczyna, ale mogłaby bardziej zadbać o gładkość ciała :(

Gość ponętny odbycik
lepiej nie próbuj bo dostaniesz jeszcze wałkiem lub żelaskiem

Gość sam się
zacznij tam golić - dasz jej dobry przykład hehe ...

Gość Tomaszko
Boje sie, poniewaz ma bardzo owlosione te rece i nogi. Jak sie lekko do przodu pochylila, zobaczylem ze wlosy jej rowniez na klatce piersiowej rosna, takie male, czarne i krecone. Co ja mam zrobic??

Gość s-a-n-d-r-a
sorry ze tak prosto z mostu ale co ta za laska ze sie nie goli ja bym chyba umarla jak bym byla taka owlosciona...tragedia.. nie wiem jak ja przekonac ale jak mi ktos tak powiedizal chyab bym sie obrazila....

Gość s-a-n-d-r-a
hmm a moze ona jest po rpostu chora jets taka chorboa dostyczaca zbytniego owloscienie ale to jej nie usprawiedliwia...

Gość to chyba facet jest nie laska

Gość pomooooooocy d
golenie rąk to idiotyzm włosy odrastają bardzo syzbko, jeszcze czarniejsze i gorsze lepiej chyba takie jakie ma niż jeszcze wiekszy busz? A co do nóg to faktycznie nie rozumiem Ale gdybyś ją kochał to by Ci to tak nie rpzeszkadzało

Gość ryszarda_P
Sorry, dla mnie golenie rąk to bzdura. Samam mam spore włoski, bo jestem szatynką i mam ciemną skórkę, ale mam to w nosie. Nie przeszkadza to ani mi, ani mojemu facetowi.

Gość Tomaszko
I na dodatek ma taki czarny wasik pod nosem... No kurcze, naprawde nie wiem co zrobic

Gość Tomaszko
Boje sie co moze miec pod majtkami, bo jak sie kiedys calowalismy, to poczulem takie zgrubienie na moim udzie...

Gość JeśliTenTematToNieProwokacja
to masz kilka wyjść z sytuacji: 1) Jeśli nie za bardzo jesteś w stanie to znieść to delikatnie jej zasugerować że jak każdyfacet lubisz gładkie dziewczyny, licząc się z potencjalnymi konsekwencjami... 2) Jeśli kompletnie nie możesz tego znieść to poszukać sobie innej gładkiej dziewczyny. 2) Jeśli jesteś w stanie to znieść to nic jej nie mówić.

Gość Tomaszko
Powiedziala mi, ze bardzo lubi dredy... Co to moze znaczyc?? Pomozcie

Gość ponętny odbycik
miałek kolezankę włanie włochatą raz se wziełaa ogoliła ręce to po paru dniach miała takie ostre ałłłł

Gość Tomaszko
Staję przed lustrem w toalecie męskiej dla publiczności Sądu Rejonowego w Zgierzu i śpiewając do podwędzonego z Lidla kabaczka, który udaje mikrofon, wizualizuję sobie że jestem uczestnikiem "Szansy na sukces"

Gość Tomaszko
Wszystkie wypowiedzi pod tematem o moim nicku to podszyw

Gość Tomaszko
Ona nie jest zbyt owłosiona, te ręce bym przebolał, ale uda... przecież każda kobieta powinna golić całe nogi

Gość Tomaszko
To ja prawdziwy Tomaszko, to wyzej to podszyw. Pisalem cala prawde o mojej dziewczynie. Niestety, taka smutna prawda

Gość Tomaszko
I bedac wczoraj z nia na basenie, odkrylem, ze rowniezma wlosy na plecach. Jaki wstyd!!! 😭

Gość Ej ty deska
To już wiemy dlaczego wciąż jesteś dziewicą :P bo jesteś słabo wydepilowana :P

Gość iwona d-_-b
wez ty chłopie z nia pogadaj i poprostu jej powiedz ze moze by sprubowala sie ogolic nie wiem albo zeczywiscie jest chora i o tym nie wie ja tam problemow z owlosieniem nie mam a co do odrastajacych kujacych wlosow sa kosmetyczki ktore usuwaja owlosienie laserowo 2 no moze 3 zabiegi i owlosienie nie ma i nie kuje :)

Gość do iwonki
"co do odrastajacych kujacych wlosow sa kosmetyczki ktore usuwaja owlosienie laserowo 2 no moze 3 zabiegi i owlosienie nie ma i nie kuje " takie usunięcię włosów z całego ciała to koszt kilku tysięcy zł - to taki mały szczegół i "kłuje" a nie "kuje" - boże dziewczyno gdzieś ty się chowała:(

Gość iwona d-_-b
ojejku ale sie czepiasz a bede pisala tak jak mi sie podoba kilka tys.z kosmosu jestes sama depilacja nug tylko 50 zl.gdzie ty sie uchowalae/as

Zaprowadź ją do kosmetyczki i zafunduj depilację całego ciała. Ale przygotuj się na wydatek rzędu 700 zł :classic_cool:

Gość sgf
popieram zdanie które tu już padło: ogol sobie, autorze tematu, uda i ręce (całe ramiona do dłoni włącznie) i daj dobry przykład

Gość dlaczego zaraz wosk
tomaszek jako esteta zafunduje dziewczynie serię zabiegów depilacji laserowej na całe ciało. Drożej, ale nie będize się już chłopak męczył strasznym widokiem kudłatych członków

Gość stffoor
Mile panie toz to prowokacja... moze koniec watku?