Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PAZNOKCIE WARSZAWA

PROFESJONALNA STYLIZACJA PAZNOKCI-WARSZAWA

Polecane posty

Gość PAZNOKCIE WARSZAWA

PAZNOKCIE WARSZAWA Witam,od kilku lat zajmuje sie przedłuzaniem paznokci metodą akrylowa i żelową.Wszystkie chętne Panie zainteresowane pięknymi paznokciami zapraszam na w/w przedłużanie paznokci lub utwardzenie naturalnej płytki żelem.proponuje paznokcie klasyczne-naturalne,klasyczny french,paznokcie z wtopionymi ozdobami-hologramy,brokaty,siatka,koronka,folia,kruszona muszla...French-kolorowy,brokatowy...paznokcie zdobie ozdobami"sypkimi"jak i posiadam bardzo duży wybór wzorów z lakierów.proponuje równiez uzupełnienie,manicure biologiczny i cązkowy.Usługi wykonuje w salonie na Warszawskim Żoliborzu.dla wszystkich klientek z Kafeterii niższe ceny! szczegóły odnośnie konkretnych cen po wysłaniu zapytania na sandrus10@buziaczek.pl proszę o dopisek Kafeteria.Pozdrawiam i Zapraszam.Asia

Gość studio łódź
witaj a masz moze swoja stronke ???

Gość PAZNOKCIE WARSZAWA
witam,niestety nie mam:(

Gość Aga i Sylvia
Witam, Szukam manicurzystki z wlasnym sprzetem do salonu w Warszawie na Kabatach za Wańkowicza 1 U1. tel. 0 511 900 115; 022 89 437 89

WITAM dziś z przykrościa stwierdziałm,że próby kontaktowania się ze mną na meila od ok 2 tygodni spisane były na niepowodzenie..... nie mam pojecia co było tego powodem,ale fakt jest taki,że dopiero dziś dane mi było zapoznac sie próbami kontaktowania sie ze mną przez pocztę właśnie. wszystkie Panie,które pisały od tego własnie czasu bardzo przepraszam,ale noestety nie maiałam najmniejszego wpływu na ten fakt. Obecne Promocje(wszystkie usługi wykonywane w salonie na Żoliborzu) Paznokcie Żelowe-90 zł(malowanie jeden kolor lub french) Uzupełnienie Żelu-55 zł(malowanie ja wyżej) Manicure Cążkowy z Malowaniem French-30 zł(efekt super nawet na krótkich paznokciach,warunek nieobgryzionych niestety) Manicure Męski(cążkowy)-20 zł ZapraszaM

Gość katie nowa
a jaka cena akrylu???

Gość enzok
witam, pilnie musze uzupełnic zel french nas paznokciach naturalnych. pasuja mi jedynie godzinka popo łudniowe od 17:30 czwratek i około 19:30 w pietek. prosze o kontakt sms-owy czy jest Pani w stanie uzupełnić mi paznokcie (tel 693 061 311) dziekuje i pozdrawiam

Gość beauty nail
"STUDIO PIĘKNEGO CIAŁA" ul: Wańkowicza 1 lok U1 (22)89 437 89 511-766-994 www.pazurki.pl.tl www.studio-kabaty.pl MANICURE I PEDICURE -manicure-25zł, -manicure + malowanie - 30zł, -manicure+french-35zł -utwardzanie naturalnych paznokci - 70zł -uzupełnianie naturalnej płytki - 50zł, -parafina dłonie - 25zł, -pedicure - 45-80zł, -akryl na stopach - 90zł, -akryl na stopach french - 100zł, -akryl na stopach french fantazyjny (np: brokatowy) - 110zł, -parafina stopy - 30zł, TIPSY -tipsy akrylowe-100zł, -tipsy akrylowe french - 110zł, -tipsy akrylowe french fantazyjny (np. brokat) - 120zł, -tipsy żelowe- 110zł, -tipsy żelowe french - 115zł, -tipsy żelowe french fantazyjny (np. brokat) - 125zł, -uzupełnianie - 65-75zł, -zdobienia-5-10zł do każdej metody -naprawa 1go paznokcia - 10-12zł, -zdejmowanie - 30zł, -henna cała - 20zł, -regulacja brwi - 5-10zł. W skład zabiegu wchodzi: - dezynfekcja rąk własnych i Klientki - zmywanie lakieru - opiłowanie paznokci specjalnie dobranym pilnikiem -manicure biologiczny - przygotowanie płytki paznokciowej, odtłuszczenie płytki - zmatowienie powierzchni płytki - nałożenie tipsa w przypadku przedłużania na tipsie, zatracenie granicy - modelowanie według życzenia Klientki - nałożenie żeli bądź akrylu - wypiłowywanie – nadanie ostatecznego kształtu, wypolerowanie, nabłyszczanie - malowanie lakierem, preparatem utwardzającym, olejek. Wykonuję również: * tipsy french (z biała końcówką), * tipsy clear (zwane również: krystalicznymi, przezroczystymi, szklanymi) * tipsy naturalne * tipsy brokatowe * uzupełnianie metodą żelową i akrylową * utwardzanie żelem lub akrylem naturalnych paznokci * odświeżanie tipsów * naprawę uszkodzonych tipsów * zdejmowanie tipsów * manicure biologiczny (naturalny) lub mechaniczny (cążkowy) z malowaniem * zdobienia hologramowe (w zależności od kąta padania światła mienią się kolorami tęczy) * zdobienia ślubne, okolicznościowe - zdobienia na każdą okazję (cyrkonie, cekiny, bulion, brokaty, hologramy) *przemalowywanie paznokci

Gość frenchmanicure_pl
Ekskluzywny salon pielęgnacji paznokci zaprasza na zabiegi. manicure 50zł. zdjęcia: www.frenchmanicure.pl kontakt: 505 304 678 Tosia:)

Gość marchetta
studio marchetta zaprasza na usługi manicure pedicure tipsy żel i akryl wieloletnie doświadczenie zdobywczyni wielu nagród PROWADZĘ RÓWNIEŻ SZKOLENIA STYLIZACJI PAZNOKCI INDYWIDUALNY TOK MAX 2 OSOBY NA SZKOLENIU SPRZEDAŻ HURTOWA PRODUKTÓW FIRM ELEGANCE INM LECHAT YASMIN KONTAKT508-240-898 Marta

Gość roz
Paznokcie żelowe 50 zł Bielsko Biała gg 10676899

„Nicole Centrum Szkoleniowo-Usługowego Wioletty Olejniczak-Wiśniewskiej. Kompleksowe kursy paznokci tylko teraz 700 ZŁ (żel UVA, akryl, fiberglass). Kursy prowadzone w grupach w grupach 2-6 os. Oferujemy kursy dla osób zaczynających przygodę ze stylizacją paznokci jak również kursy zaawansowane dla absolwentek kursów podstawowych które pragną rozszerzyć swoją wiedzę. W ofercie znajdziesz następujące kursy ( kliknij i zobacz szczegóły) : kursy akryl kursy żel kursy tipsy kursy fiberglass Stylizacja paznokci jest naszą pasją jeśli Twoją też zadzwoń do nas i umów się na spotkanie a razem dobierzemy odpowiedni kurs i odpowiemy na wszystkie Twoje pytania!! -------- „Nicole Centrum Szkoleniowo-Usługowe Wioletta Olejniczak-Wiśniewska ul. Terespolska 4 lok 25 03-813 Warszawa tel.: 793-738-325 tel.: 502-738-325 wioletta.olejniczak@wp.pl www.nicole-centrum.pl

Gość AniaTipsyZelowe
Witam Zapraszam wszystkie Panie zainteresowane peknymi paznokciami na moja stronke http://tipsyzelowe.com.pl/ Pozdrawiam

Gość zxzahikoor
profesjonalnie to jest w Denique :)

Gość cofe3456
A ja wszystkim z czystym sumieniem polecam Lejdis-art.

Gość rikitikkki
Ja też polecam Lejdis-art, SUPER i ceny przystępne!!!

Gość malina570
Hej dziewczyny! Zamierzam iść na kurs paznokci. Jestem z Wawy, rozkład cenowy jest bardzo duży. Nie ukrywam nie mam zbyt dużo w portfelu ale zależy mi żeby program był bogaty w wiadomości. Znalazłam jedną ofertę, proszę powiedzcie czy warto czy ok? Ja się na tym nie znam dopiero wchodzę w świat paznokci dlatego też proszę o radę. http://www.gowork.pl/programy_promocyjne,35

Gość MontMonti
Cześć , jeśli ja bym miała polecić cos konkretnego to na pewno wybor by padł na Lejdis-art. Sa to kursy indywidualne , zajęcia odbywają sie w salonie na modelkach. Ja bylam tam na żelu i byłam zachwycona. Dla mnie było ważne też to , że uczą na róznych markach , na tych najdrozszych i najtanszych, tak zebys miała pojęcie co sobie kupić. A atmosfera -rewelacja. Pozdrawiam team Lejdis-art:)

Gość jozina_z_bazina
oj same samoreklamy, ja uwazam ze bardzo dobre manicure robią panie z Denique (wole ten salon w Arkadii)

Ja też mam ulubiony salom Beauty Homecare, który przyjeżdża zabiegi robić w domu więc można się spokojnie na paznokietki zadzwonić i zapisać. Bardzo profesjonalna obsługa i miłe Panie kosmetyczki.

Gość Katie1234
Dziewczyny! Ja gorąco polecam doszkalanie się w szkole select. Ja właśnie w niej ukończyłam kurs stylizacji paznokci. Przede wszystkim: profesjonalizm, liczne praktyki na modelkach, sensowne pieniądze za kurs, dostępność artykułów do ćwiczeń o raz kameralne grupy. W szkole na tablicy ogłoszeń wiszą również oferty pracy w zaprzyjaźnionych salonach więc po kursie można od razu rozpocząć pracę:) Więcej informacji możecie znaleźć na ich stronie internetowej: www.select.edu.pl

Gość majka1980-80
hej polecam gosie na grochowskiej 178 salon efekt

Gość kasiunia
A ja polecam Beauty-Box(Akademię Sztuk Artystycznych)-kiedyś robiłam u nich kurs wizażu,a teraz byłam na kursie stylizacji paznokcia:)I powiem Wam dziewczyny,ze goraco poleam!Ja uczylam sie w grupie 2 osobowej wiec absolutny komfort!szybko wnioslam wiedze teoretyczna w praktyke przy pomocy milej i super wyrozumialej instruktorki:)Szkola w fajnym klimacie przez co wiedza jakos lepiej wchodzila:P..Dostalam duzo praktyki przez co nie boje sie pracy na "obcych" klientkach...polecam z calych sil!:)

Gość Ania005
profesjonalnie paznokcie robi też pani Anna Zajdel ze studia na Merliniego. Czysto fachowa robota, do tego elementy fantazji i duzego talenty działają cuda ;) Szkolenia w salonie też są prowadzone, na stronce można o wsystkim poczytać: http://zadbajosiebie.com.pl/trendy.html