Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monika_19

Prosze jezeli mozecie to pomozcie!!

Polecane posty

Wiem ze to moze d\\iwnie brzemiec... ale ta kobieta naprawde potrzebuje pomocy... Nie ma z czego zyc... Staram sie jej pomoc jak moge ale jestem tylko studentka i wiele kasy nie mam... Potrzebuje jedzenia kosmetykow do podstawowej higienny, ubran i czegokolwiek co moze sie przydac... Ona juz kiedys prosila tu o pomoc... Pracowala ale ja zwolnili... ma problemy z kregoslupem i nie moze przyjac kazdej pracy... Porsze pomozcie!!!

Gość do moniki19
kobito, pisz jaśniej poza tym od takich sytuacji są MOPSy i ośrdoki interwencji kryzysowej

Gość ale o kim mowisz
I w jaki sposob mozna pomoc skoro nic wlasciwie nie wiadomo ..

no przeciez napisalam.. dziewczyna potrzebuje pomocy.. nie ma za co zyc... dlugi ja zjadaja... ma nastoletnia corke... kiedys pisala tu na forum z prosba o rzeczy chyba kurtke dla swojej corki.. jesli ktos bedzie chcial pomoc to wysle jej aders mailem

Tak ja tez chcialabym wiecej wiedziec i jak mozna jej pomoc!!!!!! a o osrodkach to lepiej nie piszcie bo tam czegos sie doprosic to graniczy z cudem jakby ze swoich kieszeni wykladali:O...

nie prosze o pieniadze bo pomyslicie ze dla mnie albo ze jakas naciagaczka jestem... Potrzebuje jedzenia kosmetykow do podstawowej higieny.. ubran albo czegos co mogloby byc potrzebne do podstawowej egzystystencji... Podam jej adres zainteresowanym.. ale musielibyscie zaplacic za prezsylke bo ona naprawde nie ma pieniedzy..

Gość jakotako
Znowu mowa o tej Micharychnie :-) Niech sie zebraczka do roboty weźmie a jak jest chora to na rente niech idzie

Gość do moniki19
w jakim miescie ona mieszka, czy we w miare duzym?? umie coś robic ta kobita czy nic kompletnie?

Gość moniko jesli
chodzi o ubrania ,to napisz przynajmniej jaki rozmiar potrzebuje ,to samo dotyczy butow,bedzie wtedy latwiej

Gość jakotako
a po co jej kosmetyki :-)

Gość jakotako
Ta baba znowu zaczyna naciagac :-)

Gość jakotako
NIe dajcie sie nabierac nacigaczkom internetowym.Po co jest opieka ,jakby nie miała co jesc to jej opieka by dała.A poza tym ma chyba rodzine i bliskich i dalszych znajomych

jakotako--->bardzo cie prosze nie chcesz pomoc to nie... ale nie utrudniaj zycia innym ludziom.. Mieszka w gorzowie wielkopolskim... rozmiar 36-38... a o kosmetyki chodzi mi takie jak np mydlo szampon itp..

Gość jakotako
spadaj Monika 19 juz ta MIcharychna 1nazebrała sie ,juz wystarczy tego zebractwa.Mieszka w duzym miescie w Gorzowie chyba wiec tam niech zebrze

Gość jakotako
Jeszcze ta MIcharychna 1 nie nauczyła sie szybko pisac na komputerze:-) niech jej sasiadka pozwoli na dokształcanie to sobie zebraczka zarobi na utrzymanie.i niech corka juz 17 letnia weźnmie sie do roboty.Jak mama choruje to niech corka p\w weekendy myje okna i sprzata i zarobi sobie na utrzymanie matki i swoije a nie zebrze

wiesz co ja nie zrezygnuje.. to ty ja stad wygryzles??? Ma chory kregoslup i nie moze podjac kazdej pracy... nie rozumiesz tego??? Nie zycze ci zle...ale dobrze zebys sie dowiedzial jak to jest dostawac rete....

Gość jakotako
Jak ma chory kregosłup to niech idzie na rente.Osoby z powaznym schorzeniem kregosłupa dostaja rente

Gość jakotako
MIeszka w Gorzowie ,to duze miasto wuec moze w swoim miescie poprosic o pomoc ,ale jak juz kiedys pisałam ona udaje wielka pania i nie bedzie prosic o pomoc w swoim miescie tylko zebrac w internecie bo tutaj jest incognito i mozna naciagnac wiecej osob.A poza tym co to za kobieta i jej corka,ze nie maja znajomych,sasiadow i rodziny ktorzy by bylli dla nich przychylni i im pomogli

Gość jakotako
Jezeli ktos naprawde jest chory ,do tego na kregosłup to rente mu przyznadzaa jak jej nie chca przyznac to niech idzie do sadu pracy czy do innego i jak jest naprawde chpora to wygra sprawe i rente dostanie

Gość jakotako
A ja bede pisała zawsze,ze to leser naciagaczka do tego z corka 17 letnia.W tym wieku juz młodziez pracuje

jakotako nie widzisz ze monika jest widocznie ta znajoma ktora chce pomoc???!!! na jakis temat tak naprade mozna sie wypowiadac tylko jak sie przez co przejdzie moze kbieta faktycznie ma problemy nie prosi o kase aTy wredna jedzo juz atakujesz nie chcesz pomoc to palec do du[y i nie wlaz na topic aha i myslisz ze duze miasto to jest latwiej ????haha

w wieku 17 lat sie pracuje ???tepa jestes kobieto naprawde ludzie z kilkoma fakultetami pracy nie maja a co dopiero mlodziez ktora sie uczy

Gość jakotako
Juz kiedys sasiadka w sprawie MIcharychy 1 pisała na forum :-) Wy wszystkei jestescie naiwne.:-) a ta Monika 19 jak chce jej pomoc to niech micharyche skieruje do odpowiednich instytucji albo nauczy ja szybko pisac na komputerze to MIcharycha bedzie mogła zarabiac w domu

Gość jakotako
W wieku 17lat wiele osob pracuje np.w wakacje

Gość jakotako
NIe rozumiem jak mozna ciagle prosic o pomoc w internecie :-) Czy te ponad poł roku nieobecnosci tej kobiety na forum ne nauczyło jej jak sobie radzic w zyciu?/