Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monika_19

Prosze jezeli mozecie to pomozcie!!

Polecane posty

Gość jakotako
Na tym forum kazdy moze sie wypowiadac.Ja uwazam ,ze ta MIcharychna to naciagaczka i osoba ktora o pracy nie chce nawet myslec ,bo łatwiejsze jest szukanie pomocy w necie

to sie wypowiadaj jak Cie cos interesuje jak ktos bedzie chcial to jej pomoze i nic Ci do tego nie boj sie Cibie nie naciagnie

Gość jakotako
A Ty sie nie medrkuj tak,chce to sie wypowiadam.

a ja popieram jakotako... Jeśli ma sie takich gorliwych obrońców jak np ciebie Monika19, to znaczy ze nie jest się jeszcze w takiej beznadziejnej sytuacji i można próbować wyleźć z tego samemu... A jeśli się nie udaje, to się idzie do ośrodków czy fundacji które udzielają wsparcia a nie żebrze na necie...

Naciagaczy trzeba tępić zawsze i wszędzie nawet, jeśli bezpośrednio nas nie naciągają, bo przez takich naciągaczy ludzie tracą zaufanie do innych ludzi i nie pomogą nikomu, choćby bardzo potrzebującemu...

tego nie wiem, jak bardzo jest potrzebująca... (mówię za siebie) ale dla mnie to bardzo podejrzane, gdy ktoś puszcza takie apele w necie, gdzie jest zupełnie anonimowy... I mówię to po kilku miesiącach pracy w MOPS-ie. Mam ograniczone zaufanie w takich sytuacjach...