Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość promyczek22

Piekne nogi!!!

Polecane posty

Gość promyczek22

Wele osob pisze o piersiach jako jednym z atrybutów kobiecosci, a zapominacie o pieknych kobiecych ,nogach.Przeciez one sa tak bardzo podniecajace,ze mozna glowe sracić dla posiadaczki takich nog !A co wy o tym sadzicie?

Gość Zośśśka
Ja sądzę że masz oczywiście rację.

Gość hopin
oczywiście tak ale należy pamiętać, że liczy się proporcjonalna budowa ciała mogą być piękne nogi ale do tego bardzo wystający brzuch, bujny biust, krągła pupa ale nogi niezbyt długie proporcje

O tak!!!!!!piekne damskie nogi=miesiste ale nie za bardzo uda ale nizej mocno wyszczuplone kolanka,jeszcze nizej pieknie wysklepiona lydka i szczuplutkie kostki. To wszystko przybrane znakomitymi proporcjami wzgledem siebie.Jezeli jeszcze do tego kobieta stawia stopy na zewnatrz palcami-NIE MOGE WZROKU ODERWAC !!!To takie piekne!!!

Gość no zgrabne nogi to jest
i jeszcze wystajaca pupcia, ale nogi gladziutkie musza byc, nawet najpiekniejsze piersi nie zrekompensuja kaczego chodu

Mój facet podobno dlatego mnie zauważył ;) Przez te moje nogi :P Uwielbia je w pończochach :D

Oczywiscie że ładne nogi to super sprawa. Jesli jeszcze przechodzą w zgrabną pupcie to już wogóle ekstra. (ostatnią dziewczyną którą podrywałem, zauważyłem gdy ładnie się wypieła przy automacie z kawą. Bardzo miła osoba, bylismy na piwku)

Cieszę się, podszywaczu, że masz takiego wiernego Kochanka, który lubi węgiel :D