Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolezankaa

JESTEM ZALAMANA

Polecane posty

Gość kolezankaa

poznalam niedawno 3miesiace temu wspanialego faceta ja mam 23 lat on 25 bylo nam wspaniale wkoncu sie dowiedzialam ze mam zone i dziecko:( odrazu zerwalam ta znajomosc a on teraz do mnie wydzwania ze przeze mnie mu sie rodzina rozpadla i jaki nie wroce do niego to pozaluje:nienormalny jestem zalamana

powiedz mu ,że ma się odpierdolic ,albo ty zadzwonisz do jego żonki i dopiero mu się życie popierprzy fagasowi jednemu . [kwiatek} for you . kopnij mocno :D

Gość no no no...
...sama widzisz, ze idiota...nie przez Ciebie coś się rozpadło, tylko przez niego jeśli już!!!! Jak grozi- nawet w tak prostacki sposób, to wyrzuć go z pamięci!!!!!

Gość fajnalaseczkaa
odrazu go wyrzucilam z pamieci ale on jest gupi wysyla mi chore esy, powiedzial ze zrobi wszystko zebym byla z nim a ja niechce szkoda mi jego zona a przede wszystkim dziecka:(w co ja sie wkopalam

Gość bo pewnie pieprzy cos
na innych topikach:-0

Gość o gee ale masakra

Gość kolezankaa
spierdalaj gupi podszywaczu!!!!!ktos sie podszywa pod moja wiadomosc ehh normalka dno na tej kafeterii

Gość 20579
Na Twoim miejscu dałabym sobie spokój,chocby ze wzgledu na jego babe.Ono potrzebuje ojca.Nawet jeśli byłby teraz jakis czas z Tobą,wierz mi ,że po pewnym czasie zacznie dręczyć Ciebie myśl,czy aby pewnego dnia nie postąpi tak samo w stosunku do Ciebie.Hej napewno jestes młoa,atrakcyjną kobietką i wierz mi ;SZKODA ŻYCIA,MARNOWAĆ PRZEZ TAKICH NIEUDACZNIKÓW JAK ON,ale Twoje życie-Twój wybór.Buziaki

Gość kolezankaa
Mam pryszcza na zadku i zeza rozbieżnego. czy on jest w stanie mnie naprawdę pokochać?