Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeschizowana 22

czy to mozliwe? ciaza?

Polecane posty

Gość zeschizowana 22

w sumie to niewiem dlaczego sie schizuje.... biore tabletki antykoncepcyjne , nie zapomnialam o zadnej tabletce a jesli sie spoznilam to max 3 godziny. do tego moj jeden jajnik ma charalter policystyczny. zadnych antybiotykow nie bralam a jedyne tabletki jakie zazywalam to urosept i pilam urosan ( ale tylko przez 2 dni i z tego co wiem te ziola nie maja wplywu na skutecznosc anty).od jakiegos czasu pije siemie lniane (ten kisielek, ale pytalam sie ginekologa i ponic to tez nie ma zadnego wplywu na tabletki). a wiec skad moje obawy..... w nocy dostalam okres , ktory po prostu wygladal jak troche obfitsze plamienia a teraz praktycznie hmmm cos leci ale nie wyglada mi to na krew (jest to taka jakby rozowo brazowa wydzielina).rano brzuch mnie bolal tak jak zawsze jak mam okres ale takiego okresu jak teraz to nigdy nie mialam i stad wlasnie moje obawy:( i mam jeszcze w zwiazku z tym pytanie , czy test mozna wykonac jak sie ma krwawienie z odstawienia?

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zrób test, jak ma ci to dac spokój, ale nie masz prawa być w ciaży przy tabletkach i dodatkowo wystapieniu krawienia

Gość zeschizowana 22
nawet jesli to "krwawienie" jest takie dziwne (w sumie takie ze prawie nic nie ma)??

Gość Hellka
Hej! Nic sie nie martw... takie plamienie sie zdarza podczas brania tabletek. Ja tez czesto miewam takie brazowe niby plamienia zamiast normalnego okresu, ale wszystko jest ok. Nie masz sie czym martwic. Pozdrawiam!

Gość zeschizowana 22
pewnie bym sie tak nie schizowala gdybym wczoraj na wizazu nie czytala watku o dzieciach mimo tabletek, wlasnie jedna dziewczyna pisala ze pojawilo jej sie krwawienie z odstawienia ale bylo bardziej skape niz zawsze. dla swietego spokoju powinnam zrobic sobie test, tylko czy teraz jak mam te plamienia bedzie wiarygodny?

Gość zeschizowana 22
na 100% jutro robie test. bylam teraz siusiu i przy podcieraniu nic a nic krwi :( ani innej ciemnej plamki:(:(

Gość Ryuoku
daj znac jak tam z testem, trzymamy kciuki! bedzie dobrze....

Gość zaloze sie o 1000zl
ze nie jestes w ciazy ;) spij spokojnie!

Gość zeschizowana 22
hej wlasnie wstalam, w nocy tylko jakas jasnobrazowa plama a rano znowu nic na papierze. musze zjesc sniadanie, umyc glowe (hmm albo pojde z tlusta) i biegiem do apteki, na szczescie mam pod blokiem. chociaz z rana zaczelam sie zastanawiac czy to rzeczywiscie ma sens.....hmmm

po regularnym braniu tabletek moja miesiaczka wygladala tak ; jeden dzien w dodatku bardzo skapy. Mysle ,ze nie masz sie czym martwic!!!!

Gość zeschizowana 22
o rany, wlasnie zrobilam test, teraz czekam na wynik. jeszcze 2 minuty aaaaaaaaaa

Gość zeschizowana 22
1 kreska :):):):) o rany co za przezycia:) kurcze wiem ze nie powinnam tam sie schizowac ale ten okres tak mnie zaskoczyl och:) jestem bardzo szczesliwa. to ktos tu wygral 1000zl:P

Gość rewfggfdgfdgf
ja tak mam juz od kilku miesiecy...