Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...sara n.

zostawil mnie na miesiac przed porodem

Polecane posty

Gość ...sara n.

bez wyjasnien, wszystko bylo w porzadku, wyszedl rano do pracy, a pozniej napisal smsa ze on ma watpliwosci i ze chce zerwac. Po 3 latach zwiazku, z dzieckiem w drodze. Jeszcze w sobote robilismy razem zakupy dla dziecka, jeszcze wczoraj calowal mi brzuch, lezal na kolanach i mowil jak bardzo mnie kocha i nasze dziecko. A teraz zostawil jak gdyby nigdy nic, nawet nie wrocil na noc do domu. Wiem ze nie chodzi o inna kobiete, powod jest inny. Ciagle nie moge uwierzyc ze tak postapil.

Gość taka jedna zgaszona
jaki moze byc powod by tak postapic? musisz to wyjasnic....

Gość ****---****

Gość co oznacza ta fala powyżej/

Gość ...sara n.
z tego co mowil to taki ze nie chce zyc w ubostwie, ze teraz jak ja nie pracuje to musimy zyc tylko z jego wyplaty a on nie chce byc bankrurtem (tak sie wyrazi) nie moze sobie pozwolic na wile rzeczy bo musi utrzymywac mnie i jeszcze wkrotce dziecko wiec pozbym sie ciezaru. To znaczy ze wybral pieniadze nad rodzine.

Jak to nie jest prowokacja to tylko jeden nasuwa się wniosek: TEN FACET TO BARAN:o ..ale nie martw się,czeka Cię coś lepszego;)

Gość ...sara n.
to nie jest prowokacja dzisiaj mi napisal smsa, to bylo jakies 5 godzin temu, dopiero teraz sie uspokoilam, wypilam chyba z 5 melis, po prostu nie moge uwierzyc ze tak mogl sie zachowac czlowiek ktorego dziecko niedlugo urodze, ktorego kochalam i ktory zapewnial mnie o swojej milosci

Gość a.j.
to straszne co opisujesz jedno jest pewne, jeśli to prawda to ten facet jest bardzo niezrównoważony więc wygląda na szczęście że odszedł to jakiś wariat

Gość ...sara n.
naprawde nie wiem co mam teraz ze soba zrobic

Gość ...sara n.
do tego jeszcze nie mieszkamy w Polsce, musze spakowac 5 lat mojego zycia i wrocic do kraju, tylko jak w 9 miesiacu ciazy?

Gość venom squaddd
postawił sprawe jasno, nie zdradził..nie ma co psioczyć na niego.... tak teraz ludzie postępują, każdy dba o swoj interes...

wypowiedź powyżej - :O, może i jego interes, ale po co robił dzieciaka, po co dawał kobiecie nadzeję i udawał? to NIE JEST postawienie sprawy jasno. jakby jasno postawił, to rok temu powiedziałby "niunka, nie podoba mi sie, ze bede musial cie utrzymywac - idz do pracy, odzieciach na razie nie myslmy" albo "wal sie koieto, dzieci niet, ide w cholere"

Gość ...sara n.
fakt ciaza nie byla planowana dlatego na samym poczatku powiedzialam ze jezeli nie chce nie musi byc za nia odpowiedzialny, dalam mu wolna reke, mial wybor, ale powiedzial ze kocha mnie i chce tego dziecka, zreszta nic nie wskazywalo na to ze tak nie jest. Po prostu to ci sie stalo dzisiaj jest dla mnie szokiem.

ten facet chyba jest nieodpowiedzialny, ale nie za ciąże, tylko decyzje, ktore podejmuje. zgodzil sie byc z toba, kochal (?) itd. a teraz mu sie odwidzialo nagle? a moze nie potrafi definiowac soich uczuc? sara - masz siebie, masz dziecko, zaraz zaczniesz nowe życie. będzie lepsze 🌼

Gość ...sara n.
czy taka porazke w zyciu w ogole da sie przezyc??

czy dziecko jest dla ciebie porażką. wiesz, że możesz je oddać. twoja decyzja. jest trudno, ok - ale nie daj zrobic z siebie biednej porzuconej mamuski, przeciez masz swoj honor. :)

Gość Przydupas
Masz swojego mena

Gość ...sara n.
dziecko nie jest dla mnie porazka, nigdy tak nie pomyslalam ani przez chwile

Gość Przydupas
Pewnie mamusia mu tak doradziła

Gość Dianka36
do venom squaddd- swojego interesu mogl pilnowac zanim zrobil dzieciaka. Teraz to juz wspolny interes czy mu sie podoba, czy nie. Bedzie ojcem i tego nie zmieni. Nawet jesli zniknie z zycia dziecka teraz, to bedzie wiedzial, ze gdzies zyje jego dziecko, ktore zostawil na pastwe losu i oby nigdy nie stracil swiadomosci. do sary: Faceci czasem sa zupelnie nieprzygotowani do ojcostwa i zwyczajnie tchorza. Mysla, ze jesli odejda, to po problemie. My kobiety nie mamy takiego wyjscia, uczymy sie szybko odpowiedzialnosci. Mam nadzieje, ze to tylko takie chwilowe zalamanie twojego faceta, ze zrozumie swoja role i zachowa sie jak powinien. Nie daj mu tak latwo uciec od odpowiedzialnosci i zapomniec o waszym istnieniu (twoim i dziecka). Czy masz kontakt z jego rodzina? Bezwzglednie ktos powinien z nim porozmawiac. Kurcze, przypomnial mi sie film "9 miesiecy"- tam byla podobna sytuacja. Nie zalamuj sie sama, podolasz. Trudno pewnie bedzi ci wrocic do kraju przed porodem. Jesli masz mozliwosc zaczekaj do urodzenia dziecka. Wszystko moze sie zmienic do tego czasu. I o wszystkim informuj drania, niech sobie uswiadomi, ze teraz za pozno na ucieczke.

Gość mkrt
skad klikasz sara??

Gość ....sara n.
nie chce zostawac tu do porodu, chce jak najszybciej jechac do domu, zanim urodzi sie dziecko, mam nadzieje ze mi sie uda to wszystko zalatwic. Mam nadzieje ze kiedys pozaluje.

Gość a.j.
Lej na to czy on pożałuje czy nie. Jak pisałam - to jakiś niezrównoważony typ więc z jego emocjami może się dziać wszystko. Lepiej że teraz odbiła mu szajba (i jak tak dalej pójdzie to za parę lat będzie kompletnym psycholem). A co ma cię obchodzi co jakiś psychiczny czuje? Może mieć świra na różnym punkcie. Życzę ci pomyślnych decyzji co twoich posunięć.

Gość ....sara n.
dostalam od niego smsa w nocy ze on "chce jeszszcze porozrabiac" wiec juz chyba wiem o co chodzi, o wolnosc, o imprezy, o picie, o zero odpowiedzialnosci, chce sie jeszcze pobawic, poszalec a my mu przeszkadzamy

Gość a.j.
do Dianka36, piszesz mądrze ale... gdybym ja była na miejscu Sary raczej trzymałabym siebie i dziecko z dala od typa który jednego dnia całuje mój - ciężarnej - brzuch, przytula mówiąc że nas kocha i kupuje ze mną ubranka a następnego dnia zrywa esemesem.

Gość a.j.
Odpowiedziałaś mu coś, Sara?

Gość ....sara n.
nie nic mu nie napisalam bo nawet nie wiedzialam jak mam na to odpowiedziec

Gość a.j.
Ja bym nie odpowiadała na konkretne teksty, niech papla co chce od rzeczy, natomiast zadałabym konkretne pytanie, jak sobie wyobraża wypełnianie obowiązków wobec dziecka bo takowe ma i jak nie on to jego pełnomocnik niech się z tobą skontaktuje bo ty właśnie wkrótce podejmujesz kroki prawne.