Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia_samosiaaaaaaa

Koniec z nieświeżym oddechem... mam nadzieje,ze nam sie uda...

Polecane posty

Gość zosia_samosiaaaaaaa

sluchajcie :) dentystka na wizazu (forum kosmetyczne, watek-wszytsko o zębach)polecila mi na nieswiezy oddech CHLORHEKSYDYNE roztwor 0,1% (do kupienia w aptece bez recepty)kazala plukac przez MAX!!!!! 2 tygodnie raz/dwa razdy dziennie. To ma nieprzyjemny zapach, przebarwia jezyk, przebarwia też zeby:o ale po odstawieniu wszytsko wraca do normy :) ja jeszcze nie probowalam, ale na pewno sprobuje :) i powiedziala jeszcze jak to nie pomoze to przyczyn nieswiezego oddechu nalezy szukac w ukladnie oddechowym lub pokarmowym... pozdrawiam!!!

Gość zosia_samosiaaaaaaa
wyczytalam że sa to przebarwienia żoltobrazowe... :(

Gość zosia_samosiaaaaaaa
wiesz tam nikt na moje posty nie odpowadal- dobrali sie we troje czy w ile tam i gadaja miedzy sobą... ciagle o kulkach w gardle a ja tych kulek nie mam wiec to nie topic dla mnie ...

ja tez ich poczatkowo nie mialam :P jest wiele przyczyn nieswiezego oddechu a moim zdaniem tam plukanka nie zadziala bez urazy pozdrawiam

Gość zosia_samosiaaaaaaa
na kulki na pewno nie... trzebaby bylo plukac gardło a latwo sie zachlysnąc itp ja bym nie zaryzykowala:) ale wiesz,nie sprobujesz nie dowiesz sie :)

jasne...warto probowac u mnie tez zaczeło sie od nieprzyjemnego zapaszku...ale zadne plukanki i rozne rzeczy na gardziolko nie pomagało.... a robiłaś wymaz z gardła? u mnie sie wlasnie okazalo dopiero przy drugim wymazie, ze mam gronkowca :O zeby z czymś walczyc trzeba to cos zidentyfikowac ;) pozdrawiam

Gość zosia_samosiaaaaaaa
hmm moze i zrobie ale to trzeba nie myc wczesniej jezyka ?

trzeba po prostu wstać rano z łóżeczka i iść nie myć zębów, nic nie jesć, nic nie pić......zero jak wstajesz -> tak idziesz :P

Gość zosia_samosiaaaaaaa
tak bez snaidania o mamo :( te wyzmazy robia w innym miescie... no nic trza sie poswieci mam andzieje,ze nie omdleje po dordze :) pozdrawiam!!! :) ps. sprobuj tego roztworu bo ja nie mam odwagi :D

powiedz zeby Ci pobrala wymaz z całego gardła /ze nie wiesz gdzie lezy przyczyna nieswiezego oddechu/ z okolic migdałków, z jezyka, z podniebienia, z tylnej scianki ma CI tam długo machac patyczkiem

Gość zosia_samosiaaaaaaa
dzieki:) tak zrobie :) a ten wymaz sie robi u stomatologa ?

Gość zosia_samosiaaaaaaa
dzieki :*