Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nieznajomaaaa222

czy to ciaza

Polecane posty

mam pytanie kochalam odstawilam osiem dni tabletki ale pozniej zaczelam je znowu brac i wtedy kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia ale byly to dni nieplodne czy jest mozliwosc ze jestem w ciazy dodam ze okres powinnam dostac 24 kwietnia a eszcze bo nie ma :(:(:(:( prosze o odpowiedz i darujcie sobie jakies o\\\\docinki bo jak masz glupio pisac to nawet sie nie wypowiadaj

nie rozumiem o co ci chodzi... \"mam pytanie kochalam odstawilam osiem dni tabletki ale pozniej zaczelam je znowu brac\" ??????

bo niebralam przez osiem dni tabletek ale pozniej znowu do nich wrocilam bo chcialam skonczyc to opakowanie wiem zeto co zrobilam bo nie rozsadne rozwiazanie ale nie wiem pod jakim wplywem to zrobilam

Gość mordo kozia
raczej nie jest to ciąża

a więc skonczyłaś opakowanie w połowie a po 8 dniach przerwy je sobie dokonczyłaś?

tak wlasnie a ten miesiac jeszcze tak daje mi sie wyznaki mam same klopoty i tu sa duze emocje i czy tylko jest mozliwosc ze to przez te tabletki nie mam okresu ???

Gość mordo kozia
to nie ciąża,garb Ci rosnie:D

Gość gdyby gloopota
miała skrzydła.... To opakowanie już nie ma działania jakiego można się spodziewać. Mogłaś już resztę tabletek z tego opakowania wywalić do kosza, miałyby takie same działanie. Jak nie będzie miesiączki, proponuję testy. I to nie żart.

przestałaś brać tabletki w połowie cyklu. po tych 8 dniach mogłaś być już jak najabrdziej płodna jak królik. ile wzielas tabletek po tej niedorzecznej przerwie zanim sie kochalaś?

10 tabletek a pozniej sie kochalaś? no to raczej nie jstes w ciąży...ale nigdy nic nie wiadomo. moglas miec pecha.

Gość zeschizowana 22
jak najszybciej zrob sobie test , bedziesz miec pewnosc, sama dzisiaj robilam:P ja kupilam pre- test , na opakowaniu jest taka babka z dzieckiem , placilam za niego 13 zl . obojetnie o jakiej porze zrobisz test. a tak wogole to duzo lekarzy mowi ze po odstawieniu tabletek jest sie baaardzo plodnym, ale niewiem czy to tyczy sie przerwania brania tabletek w polowie

nie jest obojetne kiedy zrobi poniewaz jeśli zrobi wieczorem a jest to wczesna ciąża stężenie hcg w moczu moze być zbyt małe i test może się pomylić. najlepiej zrobić na czczo rano.

Gość MALINIONOWERACA
RADZE ZROBIC TEST...

Gość asienka1986
wmawiam se ciaze, okres mi sie spoznia, schizuje sie.. zrobilam dzis test.. wyszedl negatywny, ale ja sie boje ze moze to byc ciaza pozamaciczna, czy test ja wykaze?

ale może się zdarzyć ze gdy zrobisz za wczesnie nie wykryje

Gość asienka1986
MIA. ale ja mialam ostatni stosunek 30 marca i to jeszcze podczas okresu... to juz dosc dawno.. to test powinien juz wyjsc prawidlowy, co?

który to był dzien okresu? jak długie masz cykle? z tą ciazą pozamaciczną to sobie wkręcasz głupoty no ale fakt faktem że czasami testy jej nie wykazują...

Gość asienka1986
to byl 4 dzien okresu, ale ja mam nieregularnie.

no to skad wiesz ze ci się spoznia..moze to Twoja nieregularnośc. poza tym watpie żebys zaszła w 4 dzien okresu. szansa jak jeden do miliona

Gość asienka1986
moze przez nieregularnosc... choc zazwyczaj odliczam sobie te 28 dni od pierwszego z poprzedniej.. i potem na 3 dzien wystepuje, a teraz nic.... pocieszam sie tym ze kachalalm sie z chlopakiem z prezerwatywa, ona caly stosunek byla cala i musiala peknac przy sciaganiu, bo jeje kawalek przykleil sie do moich majtek, odkliel sie nastepnego dnia. co mam o tym myslec?