Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gigigiguggug

wymioty i tabletka - pomozcie

Polecane posty

Gość gigigiguggug

pomozcie nie wiem czy dobrze zrobilam- biore o 18 tabletke, zwymiotowalam o 2 w nocy - obudzilam sie przed 6 rano i wziaelam szybko tabletke , powinnam teraz normalnie o 18 wziac nastepna? czy dobrze zrobilam ze ja wzielam?

głupio zrobiłaś:/ co ci do glowy strzeliło? te wymioty były po 8 godzinach!!!! tabletka wchłonęła się na milion procent... wez o 18 tabletke i normalnie dokoncz opakowanie.

Gość gigigiguggug
nie iwem, obudzilam sie i pomyslalam bo w ulotce jest tak: w wypadku wymiotow jezeli wystapikly wymioty czynne substancje moge sie nie wchlonac calkowicie jezeli wymioty wystapily w ciagu 3,4 h od tabletki to trzeba jak najszybciej nowa tabletke (ale to wiecej) - wiec jak wiecej niz 12 godzin to ytak jak przy pominieciu a przy pomienieciu to trzeba wziac nowa i nastepna mormalnie. ta ulotka jest dla mnei niezrozumiala - a moze teraz , dzis juz nie powinnam brac?

Gość gigigiguggug
to juz wiem, ale nigdy nie miala takiej sytuacji - to mam o 18 brac, czy dopiero jutro?

Gość gigigiguggug
dzieki bardzo, jestem troche spanikowana ;) bo jutro jade do mojego kochanego ;)