Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zanipokojona soba

czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość zanipokojona soba

witam kochane forumowiczki... martwi mnie fakt ze w poniedzialek powinnam dostac okres a tu juz czwartek i ani widu ani slychu o @... pomozcie dziwnie sie czuje np.: 1. bole glowy... 2. jajnik boli mnie juz od poniedzialku ale tak jakos innaczej-dziwnie... 3. czuje jakby ktos zawiazal mi wokol szyji chuste i ja zaciskal... 4. mam (*z*a*p*a*r*c*i*a*) i czesciej ide na siusiu... 5. czuje jakis wewnetrzny niepokoj... jezeli bylabym w ciazy to miala by ona 4 tyg... czy mozliwe ze sa wtedy wyczowalne jakies objawy... PS. boje sie zrobic test... moze jutro sie odwaze...

Gość zaniepokojona soba
nie dodalam ze dziwnie sztywnieje mi jezyk... wczoraj zjadlam surowke z pora z majonezem i poprawilam czekolada.... boje sie jak ognia....

Czesc Niestety, ale musisz zrobic test lub badanie krwi bo nikt nie jest w stanie powiedziec Ci czy jestes w ciazy:) Jesli bardzo chcesz miec dziecko, to mozesz sobie wmawiac pewne objawy, ktore moga nie miec nic wspolnego z ciaza. Zycze powodzenia i trzymam kciuki;)

Gość zaniepokojona soba
w tym sek ze nie chce jeszcze dziecka... tzn w podswiadomosci pragne tego ale jeszcze studiuje, slub dopiero w marcu i wolalbym poczekac na bardziej odpowiednia chwile... a powiedzcie mi kochane czy mozna cos wywnioskowac na podstawie obserwacji sluzu?

Gość Kruca Bomba 948673
:O Sądzę, że nie musisz robić testu, bo test \"majonezowy\" wyszedł niejdnaznaczny. :P

Gość zaniepokojona soba
poradzcie czy ze sluzu tez cos mozna wywnioskowc?

ze sluzu nie wiem ale jak sikasz to spojrz czy nie odbijasie w tafli twoich siusiek oleista plama jak od oleju ja po tym poznalam ze cos nie gra

Gość zaniepokojona soba
bo moj sluz jest taki wodnisty, przezroczysty i bez zapachu... czuje takie cieplo w srodku... boje sie zrobic ten test i juz ...

Gość zaniepokojona soba
zdecydowalam sie po namysle zrobic dzis test... podpowiecie mi jaki bedzie najlepszy ? pewnie macie jakies doswiadczenie bo ja jestem zielona pod tym wzgledem...

Gość zaniepokojona soba
pomozecie w wyborze testu? 🌼

Gość zaniepokojona soba
no i wszystko jasne - chwila strachu i juz wiem ze nie jestem w cizy... -*jedna grubasna i mocna kreska i ani sladu drugiej! ale teraz zastanawiam sie dlaczego nie mam nadal @ ? musze isc do ginka innej rady nie ma...:(

Gość zanipokojona
miesiaczki zawsze byle regularne ewentualnie 1 dnien poslizgu a tu do dzisiaj nie ma!w poniedzialek minie 2 tygonie! testy - robilam 2 razy wyszly ze nie ma cizy, lekarka stwierdzila ze nie moze nic powiedziec ale jak testy wyszly na nie to na 99% ciazy nie ma... no to co mi jest !!!

Gość samanta84
zaburzenia hormonalne idz jeszcze raz do gina, niech da cos na wywolanie ja kiedy odstawilam tableki, po 3 mies tak mi sie cykl rozregulowal ze hej :( po 50 dniach ciaglego braku okresu wkoncu dostalam luteine na wywolanie