Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusieńka91

Rozmiar biustonosza... help!

Polecane posty

Gość agusieńka91

Mam problem z określeniem rozmiaru swojego stanika. Zmierzyłam się i obwód pod biustem wynosi 71 cm, a w biuście 86 cm, więc chyba powinnam nosić 70A, jednak jest on na mnie za ciasny... Za to 75A lata mi w obwodzie :/. Czy jest tutaj ktoś, kto się na tym zna i mógłby mi powiedzieć, jaki rozmiar powinnam nosić?

Gość
to zależy od firmy, jednej firmy 75A może Ci latać, a innej może być ok, trzeba tylko dobrze poszukać... ja sama noszę 75 albo 80 i albo B albo C...

Gość Male cycoreczki
75 A bo ja nosze 70A ;) takze wiem co mowie

Gość Male cycoreczki
albo 70B bo to rzeczywisic etz zalezy od firmy

Gość a nie za mała
miseczka?? 86 w biuście to ja bym obstawiała 70B

Gość Male cycoreczki
albo i nawet 75 B trzeba mierzyc zawsze :)

Gość
najgorszy problem to miała moja była współlokatorka - 80A ..... laska miała spore problemy ze znalezieniem stanika, za to za granicą miała ich na pęczki..

Gość eks-pert
musisz przymierzyć 70 B

Gość agusieńka91
O B nawet w sklepie nie pytałam. Powód? Bałam się, że sprzedawczyni mnie wyśmieje. Kilka miesięcy temu usiłowałam kupić śliczny, usztywniany staniczek (75A), ale wredna ekspedientka z biustem mniej więcej F stanowczo mi go odradziła, twierdząc, że tylko w mocno wypchanym biustonoszu mogę wyglądać w miarę znośnie :/. Zakompleksiła mnie totalnie. Dziękuję Wam za rady, kochani :*

Gość eks-pert
skąd ja to znam? też 2 babki w sklepie (tryumfa do tego) głosno komentowały mój wybór rozmiaru- mam miseczkę C, ale w zwykłym ubraniu tego nie widać. Ni przejmuj się lepiej weż od razu 2 rozmiary jednego stanika aby przymierzyc, a "życzliwych " rad nie słuchaj.

Gość Male cycoreczki
ja nigdy nie mam takiego problemu ale wiem ze zawsze trzeba mierzyc najlepisze staniki teraz robi wg mnie Ava i Kinga a te babe to omijaj z daleka co Ci tak powiedziala niech sie w dupe caluje za niedlugo nikt tam nie bedzie zagladal :P ja mam 2 ulubione sklepiki z bielizną... a do Trymfa nie chodze....beznadzieja jak dla mnie pozdrawiam :)

Gość eks-pert
a dla mnie rewelacyny jest właśnie Tryumf

Gość Male cycoreczki
moze te babki co u mnie prowadzą Tryumfa to sprowadzają te staniki z jakiegos odrzutu :D ? bo takie paskudne? ;) roznie bywa ale jeszcze z tryumfa nic nie kupiłam

Gość Male cycoreczki
w ogole jak jest problem z dostępnoscią rozmiaru staniczka ktory mi sie bardzo podoba to pewna kobitka sprowadza mi taki rozmiar jaki chce :) /oczywisice jak da rade, ale jakos nigdy mnie jeszcze nei zawiodła/

Gość ale ty masz rozmiar
70B a nie 70A :)